Jump to content
MnQk

Катализатор ли е или не

Recommended Posts

Бихте ли ми казали това катализатор ли е или не че ми писна вече един да вика катализатор е 3-ти не и аз нз вичи http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227559&photo=1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е погледни дали се вижда мрежа вътре, където скрива вътрешностите на кат. ако е такъв и ще разбереш. Ама май не е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми ватрешностите се виждат и нема мрежа.... като погледна през негу се вижда от другата страна и има някаква траба ватре ощти:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Катализатора е това което е вътре в тръбата. Ако като погледнеш през тръбата и виждаш ясно през нея значи катализатора е махнат. Аз на мойта го махнах наскоро и сега старата тръба си стои, но вътре няма никой.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми то в това външното тяло има ощте некаква траба просто еи така си ходи и хлопа ватре.....а като се загледам има неква като траба пак ама е надупчена цялата :rolleyes:извинявам се за тъпите вапроси ама сам нов и .. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аха мерси много колеги ама тоя катализатор таи и не можах да го намеря или е свален;) мерси се пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аз като гледам тва си ти е заводското и катализатора ти е изваден по същия начин както извадиха и моя. С чука и бой бой докато не излезе на прах. После разбрах че ги изкупували ама от де толкоз акъл ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега точно зареди това питам кфо е и ако е катализатор да гу матям на тизгяха ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами с две думи не е катализатор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми маи маи таи стана;) мерси на сички колеги моля да затворите темата;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...