Jump to content
tony_ciganeto

Копче на ел. стъклата

Recommended Posts

Незнам дали темата е точно за тук но моля да ме извините предварително.Имам сивик 6та и искам да попитам когато на копчето за ел. стъклото на шофъора пише че трябва да се вдига и пуска автоматично при задържане защо при мен не се получава.Ако някой има някаква информация ще съм ви благодарен ако я споделите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

натисни силно, и ще слезе автоматично (ако не е повредено). вдигането обаче не го умее автоматично.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи няма да може да се вдига автоматично така ли това фабрично ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи няма да може да се вдига автоматично така ли това фабрично ли е?

срещу 40лв за един контролер и някой лев за монтаж се дига сваля и квото се сетисх автоматично :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам дали темата е точно за тук но моля да ме извините предварително.Имам сивик 6та и искам да попитам когато на копчето за ел. стъклото на шофъора пише че трябва да се вдига и пуска автоматично при задържане защо при мен не се получава.Ако някой има някаква информация ще съм ви благодарен ако я споделите

Като натиснеш по-силно щраква леко и се сваля автоматично но вдигането мисля че не става така. Някой беше писал че трябва да се свали и вдигне от край до край се настройвало да се вдига автоматично ама при мен не стана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...