tony_ciganeto 1 #1 Публикувано 12 Март, 2008 Незнам дали темата е точно за тук но моля да ме извините предварително.Имам сивик 6та и искам да попитам когато на копчето за ел. стъклото на шофъора пише че трябва да се вдига и пуска автоматично при задържане защо при мен не се получава.Ако някой има някаква информация ще съм ви благодарен ако я споделите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #2 Отговорено 12 Март, 2008 натисни силно, и ще слезе автоматично (ако не е повредено). вдигането обаче не го умее автоматично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony_ciganeto 1 #3 Отговорено 13 Март, 2008 значи няма да може да се вдига автоматично така ли това фабрично ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
puma_v_London 0 #4 Отговорено 13 Март, 2008 значи няма да може да се вдига автоматично така ли това фабрично ли е?срещу 40лв за един контролер и някой лев за монтаж се дига сваля и квото се сетисх автоматично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar Petrov 3 #5 Отговорено 13 Март, 2008 Незнам дали темата е точно за тук но моля да ме извините предварително.Имам сивик 6та и искам да попитам когато на копчето за ел. стъклото на шофъора пише че трябва да се вдига и пуска автоматично при задържане защо при мен не се получава.Ако някой има някаква информация ще съм ви благодарен ако я споделитеКато натиснеш по-силно щраква леко и се сваля автоматично но вдигането мисля че не става така. Някой беше писал че трябва да се свали и вдигне от край до край се настройвало да се вдига автоматично ама при мен не стана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове