Chimerasv 0 #1 Публикувано 12 Март, 2008 Интересува ме каква е разликата между К20Ах Type R и Type Sи по конкретно не че има разлика от 20 коня ами дали са съвместими частите им и още по конкретно турбини входящи/изходящи колектори и тн .. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 13 Март, 2008 Интересува ме каква е разликата между К20Ах Type R и Type Sи по конкретно не че има разлика от 20 коня ами дали са съвместими частите им и още по конкретно турбини входящи/изходящи колектори и тн .. Благодаря предварително Първо тези двигатели не са турбинирани заводски Второ дай точните номера на двигателите - Type R и Type S са нива на оборудване на самите Хонди Трето разлика от 20 коня ги имаш за нищо ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Chimerasv #3 Отговорено 13 Март, 2008 Става на въпрос че пари за тунинг има .. и има турбо пакети който се предлагат на скромната цена от 2800 евро това е което знам за самите турбо акети за ватрешностите на въпросните двигатели също се предлагат по яки 4арволаци просто ме интересува каква е разликата между Acura RSX type R i Acura RSX type S ето линк4ета да се разбере какво точно питам може да съм неясен http://www.fnfmotors.ca/JDM-K20A-RSX-Type-...fnf-honda29.htm -- Този двигателhttp://www.slowboyracing.com/estore/produc...at=0&page=1 -- Тази турбо пакети редица други неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #4 Отговорено 13 Март, 2008 кое му е скромното на 2800 евро бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chimerasv 0 #5 Отговорено 13 Март, 2008 Идеята е по важна от цената.А идеята е Honda Civic Cupe model ot 99-таи екстри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #6 Отговорено 13 Март, 2008 (Редактирано) Type R-овиямотор е К20а, а на type S-а К 20а2. Има доста разлики, но най-основните са в главата, както и в обурудването на мотора. Редактирано 13 Март, 2008 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Chimerasv #7 Отговорено 13 Март, 2008 Това е повече от всичко казано до сега. Благодаря! главно ме интересува дали изходящите колектори могат да съвпаднат като монтаж и изобщо дали са взаимозаменяемии ако е така в България кой може да ми достави който и да било от двата мотора и грубо казано на каква цена .. за да не плащам на канадците и да го доставят до България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #8 Отговорено 14 Март, 2008 Продава се к20Я виж тук този колега с какво може да те ощастливи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chimerasv 0 #9 Отговорено 14 Март, 2008 Пич благодаря много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chimerasv 0 #10 Отговорено 14 Март, 2008 бе на оня пич му пиша той не отговаря ... или да съм по търпелив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #11 Отговорено 14 Март, 2008 главата е др-га буталата коляновия вал биелите са по здрави тоест вси4ко. 40hp разлика иамт все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #12 Отговорено 15 Март, 2008 бе на оня пич му пиша той не отговаря ... или да съм по търпеливНе става само с писанеееееее,има и телефон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове