Jump to content
Paulaner

Окото ми се "уплаши":) !

Recommended Posts

Привет на всички !Първо писане ми е и сигурно съм пропуснал куп неща,ама не се сърдете даже и да съм объркал мястото на темата!От ноември съм с едно зверче-Civic D15B2 и главни "виновници"за това сте вие и най-вече мой приятел,който също е от форума.Закупих си аз въпросната другарка и започнах да се интересувам,но вече като истински собственик-качествен сервиз,оригинални части,редовно обслужване и не на последно място-да чета форума,защото най-вече от тук си черпех информация.Декември се опитах да се регистрирам,но нещо не се получи...итака си карах до снощи...Знам за срещите,които се организират в ЕКО на бул."България",но винаги съм си мислел,че това са събирания на няколко от най-най-големите ентусиасти,които са толкова навътре в материята,че каква работа бих имал аз на въпросното място,освен да се пуля и да ме гледат като навлек.Та минах през въпросното място хем да си купя бира за мача,хем и да видя що за събирания са това.Е,това което видях надмина всякакви мои очаквания-толкова много Хонди на едно място не бях виждал и всички бяха така излъскани и така наточени...,стана ми меко казано приятно.Влезнах вътре в бензиностанцията,а вътре-по-претъпкано и от вън,купих си биричка,поогледах се....и си излезнах.Някак си ме досрамя да дойда при вас и да кажа-"Аз харесвам Хонда,мога ли да седна при вас !"Малеее,колко щуротии наплясках на един дъх,дано сте ме разбрали!Искам да ви поздравя за стройната организация и за хубавият форум !Приятен ден !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: добре дошъл! Следващия път по-смело!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я по-смело! Няма роден научен човек или такъв знаещ всичко, но контактът с колегите ще ти даде почти цялата информация, от която се нуждаеш или поне ще те насочи къде да я намериш, а и почти всички от колегите тук са отворени към помощ на невежите, като мен - за това сме от един отбор я!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да се плашиш пич ! Всички нови са добре дошли и добре посрещани !Бъди малко по-нахалничък в началото бутни се , представи се .... запознай се с всички .... и малко по малко ще ти хареса все повече :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да се плашиш пич ! Всички нови са добре дошли и добре посрещани !Бъди малко по-нахалничък в началото бутни се , представи се .... запознай се с всички .... и малко по малко ще ти хареса все повече :rolleyes:

Добре го е казал колегата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и да не се страскаш от оня тюлен Красен (Ал Капоне) идва я с брадва я с гаечен ключ... дресирали сме го:rolleyes: изпълнява команди Стани! Легни! Яж! Пий! особенно последните две :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

якак си ме досрамя да дойда при вас и да кажа-"Аз харесвам Хонда,мога ли да седна при вас !"

Ми той колегата си е прав! И аз на негово място щях да се почудя и да си изляза...Гадно е да не познаваш никой (като мене) :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GeFi

Добре дошъл колега , мисля че всеки е минал по твоя път. По-смеличко следващия път :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest activity

и мен ме е страх да дойда , всички се познавате пък аз като дойда и ще седя сам и ще гледам като теле в железница.Къде точно се организират тия събирания и кога е следващото за да присъствам да се запознаем :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много радушен прием!Благодаря! Ще се материализирам,ама поне 5 min. ще се срамувам(като малките деца) :rolleyes:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казвай къде живееш или къде работиш, минава някой хваща те под ръчичка и на ЕКО-то.П.С. Ако всички бяха като теб, да четат,четат и след време да пишат :) Ти ще ни служиш за пример:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho

Добре дошъл колега и ....

.... и малко по малко ще ти хареса все повече :)

....това води до пристрастяване и вманиячаване. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз присъствах на една среща на ЕКО и се почувсвах като теб. Като някакъв навляк, дошъл да притеснява компанията. Постепенно започнаха да идват все повече хора и скоро масите отесняха :) Това обаче беше много одавна и колегите ева ли ме помнят. Така,че ако пак дойда, ще се почувствам по същия начин. Пък и тая кофа дето карам, само ще разваля пейзажа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми така е .... аз като отидох за първи път на Екото .. кат ма фанаха и бой,бой...разпраха ме отсякъде ... 3 дена ма влачиха с тия скапани хонди по кръчми ... абе голямо тегло .. с тия хондаджий ! С право се страхуваш ! Много са лоши .. едни вълци .. едни животни ходят там .. не ти е раота ! :):)

Пониш ли, че даже и пушка носих да те гърмя ;)така че да внимават новите членове, я брадва, я пушка ще извади някой от хондата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Я иснтрументи за смяна на твоето огледало я за нещо друго, чудя се кога ли ще направим някакъв по сериозен ремонт или тунинг насред ЕКО-то?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ние сме слагали тръби и филтър на един прелюд... Смяната на свещи си е нещо стандартно там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Тъй де ма съм присъствал на смяна на ангренаж на тази бензиностанция на сбирка на БМВ форума :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

споко колега, нема 'а се пУашиш:) Те само изглеждат страшни, иначе са много, събрани на едно място, печени 'ора. И да не се стреснеш нещо от батко ти Краси (Al_Capone), брадвата е само за респект. Аз като отивах за пръв път на такава среща десетина минути си мислех какво да кажа.....пък накрая си викам, само влизам, питам с едно детско наивно изражение "Ъ-ъ-ъ Honda фен клуб?!" Пък да става каквото ще :) Така че давай смело с рогцата напред, никой няма да те върне ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казвай къде живееш или къде работиш, минава някой хваща те под ръчичка и на ЕКО-то.П.С. Ако всички бяха като теб, да четат,четат и след време да пишат :) Ти ще ни служиш за пример:)

Мче аз така бях бре ... нищо че у профила ми пише "Joined: 18-December 06" ... аз се престраших да пиша едвам лятото на миналата година (07). Иначе не съм срамежлив ... общителен човек съм, с удоволствие като ви разпозная физиономиите бих се присъединил на лаф ;), ма кога ли ще ми остане пусто време да хвана един влак до Софето ... Шефа ми е обещал да ме вози в EG5-то. :P Той е моят 'някой' ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл и от мен ;)Ще се радваме да те видим следващия вторник ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хеххе - много сте плашливи - ако от усмивкитве бягате - представям си ако верно извадят брадва на среща ви :unsure: айде усмихнато и както казаха колегите с рогцата напред!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казвай къде живееш или къде работиш, минава някой хваща те под ръчичка и на ЕКО-то.П.С. Ако всички бяха като теб, да четат,четат и след време да пишат :unsure: Ти ще ни служиш за пример:)

В Центъра работя,живея в "Борово"-сигурно има някой от тоз вилает...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега и аз съм като тебе ама малко по малко се свиква вече познавам двама пича,ама така е ходя и аз на срещите обикалям си там погледам малко и си тръгвам ама е така да отчета присъствие то малко по малко ще се опознаем с хорицата иначе кво запознаваш се с 20-30 човека накуп и след тва никои не помниш и никои не те помни:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баш така си е ;) Трудно може да запомниш наведнъж имената на толкова хора от първата среща. Днес ще си полафиш с 4-5 по обстойно, следващият път с още няколко и докато се усетиш вече си пристрастен ;) Обстановката в Екото не е много шумна и приказката върви добре. Много се изкефих когато дойдох миналата седмица на сбирката в Сф. Изкарах си страхотно за което благодаря на колегите и колежките :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предложение 2. е интригуващо, само да се наканя да дойда, ще се възползвам :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз ще взема рендето от вкъщи, някой да донесе кашкавал, друг салам... рендосваме кашкавала и си правим пица:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho

Предложение 2. е интригуващо, само да се наканя да дойда, ще се възползвам :thumbs1:

Клоега като гледам си от Люлин и ще ти дам и трети вариант като идваш на сбирките да се возиш в Прелюд а "Кофата" :thumbs1: да си седи на паркинга а може да приложим и на Лукчо варианта. :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...