Paulaner 2 #1 Публикувано 12 Март, 2008 Привет на всички !Първо писане ми е и сигурно съм пропуснал куп неща,ама не се сърдете даже и да съм объркал мястото на темата!От ноември съм с едно зверче-Civic D15B2 и главни "виновници"за това сте вие и най-вече мой приятел,който също е от форума.Закупих си аз въпросната другарка и започнах да се интересувам,но вече като истински собственик-качествен сервиз,оригинални части,редовно обслужване и не на последно място-да чета форума,защото най-вече от тук си черпех информация.Декември се опитах да се регистрирам,но нещо не се получи...итака си карах до снощи...Знам за срещите,които се организират в ЕКО на бул."България",но винаги съм си мислел,че това са събирания на няколко от най-най-големите ентусиасти,които са толкова навътре в материята,че каква работа бих имал аз на въпросното място,освен да се пуля и да ме гледат като навлек.Та минах през въпросното място хем да си купя бира за мача,хем и да видя що за събирания са това.Е,това което видях надмина всякакви мои очаквания-толкова много Хонди на едно място не бях виждал и всички бяха така излъскани и така наточени...,стана ми меко казано приятно.Влезнах вътре в бензиностанцията,а вътре-по-претъпкано и от вън,купих си биричка,поогледах се....и си излезнах.Някак си ме досрамя да дойда при вас и да кажа-"Аз харесвам Хонда,мога ли да седна при вас !"Малеее,колко щуротии наплясках на един дъх,дано сте ме разбрали!Искам да ви поздравя за стройната организация и за хубавият форум !Приятен ден ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #2 Отговорено 12 Март, 2008 добре дошъл! Следващия път по-смело! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #3 Отговорено 12 Март, 2008 То снощи беше постно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #4 Отговорено 12 Март, 2008 Я по-смело! Няма роден научен човек или такъв знаещ всичко, но контактът с колегите ще ти даде почти цялата информация, от която се нуждаеш или поне ще те насочи къде да я намериш, а и почти всички от колегите тук са отворени към помощ на невежите, като мен - за това сме от един отбор я! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #5 Отговорено 12 Март, 2008 Няма да се плашиш пич ! Всички нови са добре дошли и добре посрещани !Бъди малко по-нахалничък в началото бутни се , представи се .... запознай се с всички .... и малко по малко ще ти хареса все повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 12 Март, 2008 Няма да се плашиш пич ! Всички нови са добре дошли и добре посрещани !Бъди малко по-нахалничък в началото бутни се , представи се .... запознай се с всички .... и малко по малко ще ти хареса все повече Добре го е казал колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #7 Отговорено 12 Март, 2008 и да не се страскаш от оня тюлен Красен (Ал Капоне) идва я с брадва я с гаечен ключ... дресирали сме го изпълнява команди Стани! Легни! Яж! Пий! особенно последните две Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #8 Отговорено 12 Март, 2008 якак си ме досрамя да дойда при вас и да кажа-"Аз харесвам Хонда,мога ли да седна при вас !"Ми той колегата си е прав! И аз на негово място щях да се почудя и да си изляза...Гадно е да не познаваш никой (като мене) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #9 Отговорено 12 Март, 2008 Добре дошъл колега , мисля че всеки е минал по твоя път. По-смеличко следващия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest activity #10 Отговорено 12 Март, 2008 и мен ме е страх да дойда , всички се познавате пък аз като дойда и ще седя сам и ще гледам като теле в железница.Къде точно се организират тия събирания и кога е следващото за да присъствам да се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #11 Отговорено 12 Март, 2008 Teмата е тук! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #12 Отговорено 12 Март, 2008 Много радушен прием!Благодаря! Ще се материализирам,ама поне 5 min. ще се срамувам(като малките деца) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #13 Отговорено 12 Март, 2008 Казвай къде живееш или къде работиш, минава някой хваща те под ръчичка и на ЕКО-то.П.С. Ако всички бяха като теб, да четат,четат и след време да пишат Ти ще ни служиш за пример Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho #14 Отговорено 12 Март, 2008 Добре дошъл колега и .... .... и малко по малко ще ти хареса все повече ....това води до пристрастяване и вманиячаване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #15 Отговорено 12 Март, 2008 Колега, аз присъствах на една среща на ЕКО и се почувсвах като теб. Като някакъв навляк, дошъл да притеснява компанията. Постепенно започнаха да идват все повече хора и скоро масите отесняха Това обаче беше много одавна и колегите ева ли ме помнят. Така,че ако пак дойда, ще се почувствам по същия начин. Пък и тая кофа дето карам, само ще разваля пейзажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #16 Отговорено 12 Март, 2008 Ми така е .... аз като отидох за първи път на Екото .. кат ма фанаха и бой,бой...разпраха ме отсякъде ... 3 дена ма влачиха с тия скапани хонди по кръчми ... абе голямо тегло .. с тия хондаджий ! С право се страхуваш ! Много са лоши .. едни вълци .. едни животни ходят там .. не ти е раота ! Пониш ли, че даже и пушка носих да те гърмя така че да внимават новите членове, я брадва, я пушка ще извади някой от хондата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #17 Отговорено 12 Март, 2008 Я иснтрументи за смяна на твоето огледало я за нещо друго, чудя се кога ли ще направим някакъв по сериозен ремонт или тунинг насред ЕКО-то? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #18 Отговорено 12 Март, 2008 Е ние сме слагали тръби и филтър на един прелюд... Смяната на свещи си е нещо стандартно там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #19 Отговорено 12 Март, 2008 Тъй де ма съм присъствал на смяна на ангренаж на тази бензиностанция на сбирка на БМВ форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #20 Отговорено 12 Март, 2008 споко колега, нема 'а се пУашиш Те само изглеждат страшни, иначе са много, събрани на едно място, печени 'ора. И да не се стреснеш нещо от батко ти Краси (Al_Capone), брадвата е само за респект. Аз като отивах за пръв път на такава среща десетина минути си мислех какво да кажа.....пък накрая си викам, само влизам, питам с едно детско наивно изражение "Ъ-ъ-ъ Honda фен клуб?!" Пък да става каквото ще Така че давай смело с рогцата напред, никой няма да те върне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #21 Отговорено 12 Март, 2008 Казвай къде живееш или къде работиш, минава някой хваща те под ръчичка и на ЕКО-то.П.С. Ако всички бяха като теб, да четат,четат и след време да пишат Ти ще ни служиш за примерМче аз така бях бре ... нищо че у профила ми пише "Joined: 18-December 06" ... аз се престраших да пиша едвам лятото на миналата година (07). Иначе не съм срамежлив ... общителен човек съм, с удоволствие като ви разпозная физиономиите бих се присъединил на лаф , ма кога ли ще ми остане пусто време да хвана един влак до Софето ... Шефа ми е обещал да ме вози в EG5-то. Той е моят 'някой' ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #22 Отговорено 12 Март, 2008 Добре дошъл и от мен Ще се радваме да те видим следващия вторник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #23 Отговорено 13 Март, 2008 хеххе - много сте плашливи - ако от усмивкитве бягате - представям си ако верно извадят брадва на среща ви айде усмихнато и както казаха колегите с рогцата напред! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #24 Отговорено 13 Март, 2008 Казвай къде живееш или къде работиш, минава някой хваща те под ръчичка и на ЕКО-то.П.С. Ако всички бяха като теб, да четат,четат и след време да пишат Ти ще ни служиш за примерВ Центъра работя,живея в "Борово"-сигурно има някой от тоз вилает... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #25 Отговорено 13 Март, 2008 колега и аз съм като тебе ама малко по малко се свиква вече познавам двама пича,ама така е ходя и аз на срещите обикалям си там погледам малко и си тръгвам ама е така да отчета присъствие то малко по малко ще се опознаем с хорицата иначе кво запознаваш се с 20-30 човека накуп и след тва никои не помниш и никои не те помни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #26 Отговорено 13 Март, 2008 Баш така си е Трудно може да запомниш наведнъж имената на толкова хора от първата среща. Днес ще си полафиш с 4-5 по обстойно, следващият път с още няколко и докато се усетиш вече си пристрастен Обстановката в Екото не е много шумна и приказката върви добре. Много се изкефих когато дойдох миналата седмица на сбирката в Сф. Изкарах си страхотно за което благодаря на колегите и колежките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #27 Отговорено 13 Март, 2008 Предложение 2. е интригуващо, само да се наканя да дойда, ще се възползвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #28 Отговорено 13 Март, 2008 и аз ще взема рендето от вкъщи, някой да донесе кашкавал, друг салам... рендосваме кашкавала и си правим пица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho #29 Отговорено 13 Март, 2008 Предложение 2. е интригуващо, само да се наканя да дойда, ще се възползвам Клоега като гледам си от Люлин и ще ти дам и трети вариант като идваш на сбирките да се возиш в Прелюд а "Кофата" да си седи на паркинга а може да приложим и на Лукчо варианта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове