manniakk 22 #1 Публикувано 10 Март, 2008 Колеги търся авто електричар в района на Люлин, Трябва да върже една аларма към фабрично централно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #2 Отговорено 13 Март, 2008 съдейки по отговорите май няма бъзикам се, т.е. не се. аз не знам читави там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonsun 1 #3 Отговорено 29 Август, 2008 (Редактирано) и аз търся читав електричар, да е в София. Помагайте Искам да ми прокарат кабелаци за халогенките, стъклата, огледалата и други такива и не искам разни некадърници да ми трошат таблото и да пускат кабели където им дойде, а както си трябва в тръбите при другите кабели Редактирано 29 Август, 2008 от tonsun Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #4 Отговорено 29 Август, 2008 Мисля, че имам идея за добър електричар. Аз си патих от мързеливци и мизерници (мърлячи) и май засега мога да кажа, че нямам никакво оплакване. Който иска телефон може да ми пише съобщение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan100ev 2 #5 Отговорено 29 Август, 2008 Недеите да ходите на ул.Тинтява до маркировките на БУЛИНС ! Човека се казваше тОНИ караше ме да си купя кабели ,да ги пусна от вече монтираните от мен халогени до бушоните,да направя куплонгите и тои ще доиде да ги пусне и да вземе паричките ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове