lefter0v 0 #1 Публикувано 8 Март, 2008 Майстора който ми прави колата ми каза че тази втулка ми била за смяна и никаде в бургас неможел да намери такава, някой има ли идея за каква втулка става въпрос да знам да ходя да търся и аз ,че ме самнява че изобщо не е тарсил.Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lefter0v #2 Отговорено 8 Март, 2008 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #3 Отговорено 10 Март, 2008 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #4 Отговорено 11 Март, 2008 Колега коя от всичките втулки е за смяна (номер-22;23;37;25 или можеби тази до номер 49) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #5 Отговорено 11 Март, 2008 И аз вчера като я гледах тая схема в ЕПЦ-то се уплаших. Страшно окачване имали тия Прелюди, и си е предвидено за 4WS.Иначе втулките не изглеждат специални, ако наистина никъде я нямат твойта, избиваш старата и с нея по магазините. Все ще ти намерат нещо да пасне. Знам че има много хора които са против такива заменки, но в краен случай и това е вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #6 Отговорено 11 Март, 2008 и аз минах по тоз ред миналата седмица,втулките на биалетките бяха поотишли и потропваше,та в тоз магазин били 2лева,ма ги нямало в момента,в другия магазин с доставка,в третия мрънкат и накрая навих тефлонова лента на билетката,там където лага втулката и реших проблема за 20-тина хиляди км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове