Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги,изчетох доста неща,но не мога да реша моя проблем. Колата е Д14А8,сивик 6 ген. и гори доста масло(около 2-2,5л. на 10000 км.),но в момента нямам възможност да правя ремонт и реших да сложа някаква добавка за масло(понеже един приятел си сложил и спряла да харчи),но не знам каква марка.Надявам се някой да ми помогне,ако знае нещо,за да си реша временно проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

аз 6те ти предложа да си сложе6 масло на "ligui moli" :blink: !6те спре да хар4и масло сигура!!

Редактирано от hondajapan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз не бих сложил добавка....4е малко съм скипти4ен към тяхбих сменил сегментите ако е от тях.ако искаш да хар4и по малко може да сложиш по гъсто масло предполагам 4е си с 10-40 нещо като 15-40 за временно..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mad

аз не бих сложил добавка....4е малко съм скипти4ен към тяхбих сменил сегментите ако е от тях.ако искаш да хар4и по малко може да сложиш по гъсто масло предполагам 4е си с 10-40 нещо като 15-40 за временно..

пробвах с 15-40 но уви същата работа :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

пробвах с 15-40 но уви същата работа :)
ами...разбери какъв е проблема и..отваряи според мен.-това си е моето мнение ( ако са сегменти няма да ти излезе много скъпо )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за течове на масло около картера, масления филтър или капака на клапаните оглеждал ли си ? Огледай!когато я форсираш дими ли ?сутрин като я палиш дими ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за течове на масло около картера, масления филтър или капака на клапаните оглеждал ли си ? Огледай!когато я форсираш дими ли ?сутрин като я палиш дими ли ?

Няма течове от никъде и сутрин дими,но мисля че в рамките на нормалното

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за съветите,ще пробвам временно с добавка,пък да видим какво ше стане :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отсега да ти кажа, че нищо няма да стане... не ти гори чак толкоз много... двигателя е тръгнал, но докато събереш парички да го отвориш си я карай така. Не сипвай боклуци вътре нищо няма да помогне...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,смени си гумичките на клапаните и ще харчи много по-малко,а може и да спре.Не е скъпо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...