ManiaK 390 #1 Публикувано 7 Март, 2008 Вчера ми пристигна дългоочакваното турбо, ........но се оказа малко по-голямо от колкото очаквах и сега не знам точно как да го монтирам Някой да има идея???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #2 Отговорено 7 Март, 2008 Махни двигателя и капака, че и той ще пречи и карай само с турбо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer #3 Отговорено 7 Март, 2008 (Редактирано) струва ми се че ще ти се наложи да си подсилиш окачването ако искаш, намират ми се предни пружини и амортисьори от КАМАЗ, пиши ми ЛС ако те интересува Редактирано 7 Март, 2008 от Shadow^Dancer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #4 Отговорено 7 Март, 2008 Малииииииииииииииииииииииииииииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #5 Отговорено 7 Март, 2008 (Редактирано) Ахахахахах, първата снимка съм я виждал, но колега тая последната снимка кърти от всякъде ... и напълно се връзва с думите в подписа ти, а именно... ДАЙ МУ ДИВ ВЯТЪР В ЦИЛИНДРИТЕ МААА !! Редактирано 7 Март, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #6 Отговорено 7 Март, 2008 Малииииииииииииииииииииииииииииии Росене да не си решил да дигаш конете на Акордеона? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #7 Отговорено 7 Март, 2008 Реших да возя блока по магистралата с 200 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #8 Отговорено 7 Март, 2008 Още по-голям ще е проблема с кулъра май... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #9 Отговорено 7 Март, 2008 (Редактирано) Охохохохоох тия снимки са култови бреее Искам и аз да боцна едно такоз охлювче Редактирано 7 Март, 2008 от GeFi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ivu #10 Отговорено 8 Март, 2008 Второто турбо си е направо от някой танкер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #11 Отговорено 8 Март, 2008 Ми .... аз така като го гледам ми се вижда идеално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #12 Отговорено 8 Март, 2008 Таман е Някъде към 80-100 бара е идеално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #13 Отговорено 9 Март, 2008 Още по-голям ще е проблема с кулъра май... Атаро клима ще работе 6 месеца за нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #14 Отговорено 9 Март, 2008 Не знам, ма си мисля че ще ми трябват 2 за новото моторче дет мисля да сложа на хондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #15 Отговорено 9 Март, 2008 (Редактирано) Хммм Цецо само не знам как ще я удържаш Хондата, защото сток версията на туй двигателче е :Maximum power: 108,920 hp at 102 rpm Maximum torque: 5,608,312 lb/ft at 102rpm Редактирано 9 Март, 2008 от Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bastun 0 #16 Отговорено 9 Март, 2008 бреййй Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #17 Отговорено 9 Март, 2008 Мдам всъщност обаче този двигател е с турбо - това е двутактов турбодизел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf #18 Отговорено 9 Март, 2008 мани ги тея нискооборотните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #19 Отговорено 9 Март, 2008 Хммм Цецо само не знам как ще я удържаш Хондата, защото сток версията на туй двигателче е : Maximum power: 108,920 hp at 102 rpm Maximum torque: 5,608,312 lb/ft at 102rpm Подготвил съм тука комплект гуми за по добро сцепление.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #20 Отговорено 9 Март, 2008 120-те оборота ми се струва че няма да могат да мръднат гумата , ако не се бъркам де..май от тях зависеше и дали гумата ще се завърти или съм в грешка ? Много ме бъркат тея нм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NASAKOTO.YAKATA #21 Отговорено 10 Март, 2008 Аз ще ви питам какво ще правите като пристигне сметката за бензин от нефтохима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hondio Metan 0 #22 Отговорено 10 Март, 2008 Имам вуйчо, който ми е завещал 2 кладенеца, ама петролни Тай че няма проблем за 3, 4 дни ще стигнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #23 Отговорено 10 Март, 2008 Чудна тема се заформиха ха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #24 Отговорено 10 Март, 2008 120-те оборота ми се струва че няма да могат да мръднат гумата , ако не се бъркам де..май от тях зависеше и дали гумата ще се завърти или съм в грешка ? Много ме бъркат тея нмТия 102 оборота движат ей туй корабче. А на Цецо гуметата при 110000 к.с. ще трябва да ги сменява като във Формула 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #25 Отговорено 10 Март, 2008 Колега manniakk виждам че и ти ще слагаш същия колянов вал като моя (ти направо ми четеш мислите) а да знаеш от къде мога да си намеря олекотен маховик за него???? п.п. Тези дни трябва да пристигнат и нискокомпресионните бутала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #26 Отговорено 10 Март, 2008 Здрасти колега, мисля че съм намерил, ще ми го дадат на изплащане за 20 години... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #27 Отговорено 10 Март, 2008 ХАХААХ ! Ае стига бе....тая тема си стана за Бисерите или Виц на Деня !! , о не корема ме боли от смях вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #28 Отговорено 10 Март, 2008 Поръчах един по лек двигател. Че на моя хеч ще му тежи малко и не знам кви пружини да слагам..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #29 Отговорено 10 Март, 2008 (Редактирано) Поръчах един по лек двигател. Че на моя хеч ще му тежи малко и не знам кви пружини да слагам.....Ами аз взех пружините от колелото на дядо ми.... ! То беше с регулируеми H&R и трябва да ти кажа че паснаха идеано и даже стана малко по висока от нормално....... Редактирано 10 Март, 2008 от ManiaK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #30 Отговорено 10 Март, 2008 (Редактирано) хмм ManiaK би ли питал дядо ти от каде е взел колелото 4е и аз търся точно тези пружини захващането им е точно като на оригиналните на Д15-ката и няма да има нужда от преправяне..благодаря предварително Редактирано 10 Март, 2008 от boba7a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #31 Отговорено 10 Март, 2008 Я кажи мургавата внучка ква ти се пада? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #32 Отговорено 10 Март, 2008 Поръчах един по лек двигател. Туй пък моторче от детска количка за к'во си го взел , аз такова си сложих на радиооправляемата. Идеално пасва на HPI , и за киошо става ама тряа да се му се втвърди малко окачването , че е малко мекичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ManiaK #33 Отговорено 10 Март, 2008 Днес слетобед ме осени една друга идея.....!! Защо да разглобявам на дядо ми колелото........поразровех се малко в ибей и успях да си набавя същия двигател като на колегата manniakk и го сложих на колелото! Намерех от един познат две по сериозни гуми и май се получи доста прилично............а к'во ще кажете?????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #34 Отговорено 10 Март, 2008 За какво са ти тия спомагателни колела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #35 Отговорено 10 Март, 2008 (Редактирано) Един приятел си направи вартбурга вседеход, че нямаше с кво да си ходи на село.... Вика ми "мога да ти продам окачването ако искаш..." Колега ManiaK, и твоя е като моя: Редактирано 10 Март, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #36 Отговорено 10 Март, 2008 За какво са ти тия спомагателни колела Те спомагат само да се пази разновесие при тръгване.......забележи че са с амортесьорчета и като се достигне скорост от 20км/ч се прибират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #37 Отговорено 10 Март, 2008 Хихихих, мътната ми главица не може да измисли подобен бисер, който да върви с тази картинка, но искам да ви видя реакцията ... дайте некво предложение кво ще бъде добре да се напише към нея ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #38 Отговорено 10 Март, 2008 на колегите manniakk и Maniak имате страшно чувство за хумор.Успяхте да ми оправите тъпото настроение,което ме тесеше днес.Супер темичка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #39 Отговорено 12 Март, 2008 Сложих летните гуми и не знам къде да прибера зимните.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #40 Отговорено 12 Март, 2008 Тия редоваци нещо ме дразнят, много трябва да удължавам предницата заради него. Дали да не го разрежа и да стане V-образен. Някой специалист ще ми докара ли фазите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове