B0gdanov 0 #1 Публикувано 7 Март, 2008 никой ли не кара такава кола и не е запознат с неяхмм странна работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #2 Отговорено 7 Март, 2008 Здрасти примерно аз карам, но до колкото спомням има доста писано по форума защо не разгледаш пак според мен почти всичките ти въпроси са засегнати там Предимства на SUV-a спрямо какво питаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest spear #3 Отговорено 9 Март, 2008 не получаваш отговори за части и подобни, защото не се чупи. Аз съм с ЦРВ, 2002, вариант 2 бензин. Мислил съм за газ, но се страхувам че ще прецакам двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito #4 Отговорено 9 Март, 2008 не получаваш отговори за части и подобни, защото не се чупи. Аз съм с ЦРВ, 2002, вариант 2 бензин. Мислил съм за газ, но се страхувам че ще прецакам двигателя.Не карам такава хонда но в сервиза често идват хора и се оплакват от шум в диференциала само това е което сам правил и гърнетата но те са капка в морето.Смятам че нищо не ти пречи да си сложиш газова та дори и метан ,И аз се замислям за някоя на метан да си взема . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #5 Отговорено 9 Март, 2008 нещо за окачването да кажете? За догодина се обмисля ъпгрейд до cr-v или hr-v та ми е интересен този болен за нашите пътища въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #6 Отговорено 9 Март, 2008 Здравей, колега! От скоро имам такава машина и съм много доволен. Модела на моята е 99-та година. Страшно добре вози, сигорна е на пътя. Без проблеми стигнах до 190км/ч с нея. Двигателя е 2000 кубика, 150 коня и сложих газово. Разход грацко ми дава 14 бензин, 11-12 извънграцко, а с газ ми дава 13 при стъпка от 130-140+ извънграцко и 15 грацко. За смяната на консумативите ми вземаха 400лв. Частите сравнение с предния автомобил който имах (ауди 80) са с +- 10 лв по-евтини/скъпи. Ако го вземеш, няма да сгрешиш. Успех с избора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spear 0 #7 Отговорено 9 Март, 2008 шумът в деференциала означава смяна на масло. И при мен се появи на 65000 км, смених го и сега е супер.Относно газовата сигурно си прав. Може скоро и аз да сложа, че вдигнаха доста бензина.Каква газова препоръчваш за ЦРВ vtec 150 коня 2000 кубика? Българските Бардолини, Фобос или някоя от италианските?@Restlessкарам мойто ЦРВ вече година. Нямам нищо разбито по окачването, макар че все по тротоарите го качвам а и доста километри извън пътя му навъртях. Не съм го карал на жесток офрод, но съм минавал места където с лека кола е абсурд да минеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B0gdanov 0 #8 Отговорено 12 Март, 2008 колеги,още едно уточнително въпросче от мен.относно типа скорости-ръчни или автоматични.Въобще какво мислите за автоматичната скоростна кутия на хонда cr-v Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
99ufo99 0 #9 Отговорено 1 Декември, 2008 Здравей, колега! От скоро имам такава машина и съм много доволен. Модела на моята е 99-та година. Страшно добре вози, сигорна е на пътя. Без проблеми стигнах до 190км/ч с нея. Двигателя е 2000 кубика, 150 коня и сложих газово. Разход грацко ми дава 14 бензин, 11-12 извънграцко, а с газ ми дава 13 при стъпка от 130-140+ извънграцко и 15 грацко. За смяната на консумативите ми вземаха 400лв. Частите сравнение с предния автомобил който имах (ауди 80) са с +- 10 лв по-евтини/скъпи. Ако го вземеш, няма да сгрешиш. Успех с избора. Колега каква газова си монтирал и какви са отзивите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове