Jump to content
HONDA

Работи неспокойно....

Recommended Posts

Здравейте искам да попитам някой от по-разбиращите,става дума за дел сол слабичкия,когато загрее и кротне оборотите,започва да притриса съвсем лекичко,просто работи такова едно "нервно" :cool: неравномерно ли как да го кажа...всичко си и е ок,но малко ме притеснява този факт...някой може ли да я погледне и да даде съвет как да го премахна това ? усеща се съвсем лекичко просто е мн изнервящо а и съм убеден че нетрябва да е така,предишния ми сивик когато свали оборотите и заспиваше...така и ми харчи повечко сигурно :? ще съм благодарен ако някой може да сподели опит :) казаха ми че нещо нереголирало впръскването в цилиндрите (само в единия) други викат свещите да си проверя ? какво да направя ? мерси на всички който отговорят ! чао !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай със свещи първо, после зависи....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз първо бих пробвал със свещи .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А като ги извадя какво да им гледам ? нагар нещо или разтоянието на палчето ? някаква идея :rolleyes: мерси :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

цвета им гледай, луфта и върха на електрода в свеща, дали вече не е станал овален.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр. Това притрисане постоянно ли е или има периоди в които моторът работи нормално? Случайно да си забелязал при притрисане минималните обороти да са по-ниски и като форсираш ДВГ-то рязко , то за секунда да се "позамисля" и да се развърта по-лениво?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ги гледай , а сложи други :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ги гледай , а сложи други :D

Съгласен !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр. Това притрисане постоянно ли е или има периоди в които моторът работи нормално? Случайно да си забелязал при притрисане минималните обороти да са по-ниски и като форсираш ДВГ-то рязко , то за секунда да се "позамисля" и да се развърта по-лениво?

здравей.Ако знаеш и отговора, ще се радвам да го чуя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако знаех отговора и аз бих се радвал :lol: Проблемчето ту го има , ту го няма - "чека" не е светвал , на стенд всичко е ОК (дори в момента когато притриса) :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hi6nik

и на мене така ми тресе и ми казаха че може да е от горивния филтар :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...