HONDA 3 #1 Публикувано 5 Март, 2008 Здравейте искам да попитам някой от по-разбиращите,става дума за дел сол слабичкия,когато загрее и кротне оборотите,започва да притриса съвсем лекичко,просто работи такова едно "нервно" неравномерно ли как да го кажа...всичко си и е ок,но малко ме притеснява този факт...някой може ли да я погледне и да даде съвет как да го премахна това ? усеща се съвсем лекичко просто е мн изнервящо а и съм убеден че нетрябва да е така,предишния ми сивик когато свали оборотите и заспиваше...така и ми харчи повечко сигурно :? ще съм благодарен ако някой може да сподели опит казаха ми че нещо нереголирало впръскването в цилиндрите (само в единия) други викат свещите да си проверя ? какво да направя ? мерси на всички който отговорят ! чао ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 5 Март, 2008 Пробвай със свещи първо, после зависи.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 5 Март, 2008 И аз първо бих пробвал със свещи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #4 Отговорено 6 Март, 2008 Още днес мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #5 Отговорено 6 Март, 2008 А като ги извадя какво да им гледам ? нагар нещо или разтоянието на палчето ? някаква идея мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #6 Отговорено 6 Март, 2008 цвета им гледай, луфта и върха на електрода в свеща, дали вече не е станал овален. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #7 Отговорено 6 Март, 2008 Здр. Това притрисане постоянно ли е или има периоди в които моторът работи нормално? Случайно да си забелязал при притрисане минималните обороти да са по-ниски и като форсираш ДВГ-то рязко , то за секунда да се "позамисля" и да се развърта по-лениво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #8 Отговорено 6 Март, 2008 Не ги гледай , а сложи други Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #9 Отговорено 6 Март, 2008 Не ги гледай , а сложи други Съгласен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skotie 1 #10 Отговорено 6 Март, 2008 Здр. Това притрисане постоянно ли е или има периоди в които моторът работи нормално? Случайно да си забелязал при притрисане минималните обороти да са по-ниски и като форсираш ДВГ-то рязко , то за секунда да се "позамисля" и да се развърта по-лениво?здравей.Ако знаеш и отговора, ще се радвам да го чуя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #11 Отговорено 7 Март, 2008 Ако знаех отговора и аз бих се радвал Проблемчето ту го има , ту го няма - "чека" не е светвал , на стенд всичко е ОК (дори в момента когато притриса) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hi6nik #12 Отговорено 8 Март, 2008 и на мене така ми тресе и ми казаха че може да е от горивния филтар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове