Restless 203 #1 Публикувано 5 Март, 2008 Не знам какъв комплект и откъде си купил, но би трябвало да има книжка.Но какви са крушките? Н4-биксенон?Ако да - за чий ти е да сваляш и демонтираш каквото е да било?! Това ми прилича на металната пластина която се завърта при дълги/къси !Никаква друга метална пластина не съм виждал нито си представям да има?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #2 Отговорено 5 Март, 2008 Така ли изглеждат ? Защо изобщо трябва да разглобяваш, след като си го има монтирано ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefoci 0 #3 Отговорено 6 Март, 2008 Не са биксено а са с магнитен плъзгач който пребира крушката на вътре, тази от снимката по-горе много прилича. Мисля си че тази пластина насочва лъча за да не светят на горе но не съм сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefoci 0 #4 Отговорено 6 Март, 2008 Махнах шапката защото в фара си я има, но след това махнах и другата част която я държи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #5 Отговорено 6 Март, 2008 ако е Н4 една за дълги и къси е биксенон, независимо как се постига ефекта.И сега как е, има ли разлика на дълги и на къси??? Не знам изобщо защо питаш, след като вече си разглобил почти всичко, остава да пробваш и фасунката, пък ако смениш газа вътре в лампата може и цвета да се смени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefoci 0 #6 Отговорено 7 Март, 2008 Просто не ми се правят опити, гадно се свалят и слагат крушките много е тесничко и затова питам, туко виж има хора който вече са направили тази маневра! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #7 Отговорено 7 Март, 2008 Просто не ми се правят опити, гадно се свалят и слагат крушките много е тесничко и затова питам, туко виж има хора който вече са направили тази маневра! ми провили сме я, без да махаме никакви пластини и шапчици, не разбирам защо си решил че производителя ще си играе да слага ненужни неща?!Според мен нищо не трябва да се разглобява, просто не разбирам какво те навежда на мисълта че трябва да се сваля?! Ако го пише в ръководството към крушките - ок, значи трябва независимо какво ще напишем, ако не го пише - защо си решил че трябва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefoci 0 #8 Отговорено 8 Март, 2008 Един познат си сложи на мерцедеса и светеше на дупки, именно заради тази шапчица която той не я махна!Каква е логиката да я оставя след като има такава в сток фара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #9 Отговорено 5 Март, 2010 Не я махай! Неслучайно се продават с нея. Пробвал съм и ефекта е че свети целия фар. От една страна добре - изглежда по-яко. Но от друга помисли за хората отсреща. Един ден карах така и всички ми пресветваха като мислеха че съм на дълги. Ефект относно петната няма да има. Равномерното разпределение на светлината може да се получи единствено с лупи. Технологията на ксенона не е направена за фар с обикновен рефлектор, затова няма желания ефект както с лупи. Друг е въпроса че всички го правим защото е по-евтино! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #10 Отговорено 5 Март, 2010 Последното мнение в темата е от 2008 годинаГледайте датите, пичове . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове