Jump to content
Guest Miroslav.Ivanov

Шумен двигател

Recommended Posts

Guest Miroslav.Ivanov

Колеги, на вас шумни ли са ви двигателите? Имам чувството, че в купето е по-шумно отколкото би трябвало и отколкото беше преди 2 седмици когато взех колата. Преди няколко дни сменях масла ремъци и филтри и възможно ли е от там някъде да е? Имам чувството, че нещо вие точно след като я изфорсирам и оборотите започнат да спадат. Дали не е ролка на ангренажа или водна помпа. Ако е помпа, може ли да се оправи или трябва нова? Какви цени вървят тия помпи? Има вероятност и да съм свикнал вече с колата и всичко да ми прави впечатление - внушения някаквиМерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Slayer

Според мен може да е от не добре затегнат ремък. А пък може и да е от гърне или тръба, на която има малка дупчица и да издава по-различни шумове от там. Аз имах малка дупчица между тръбата и последното гърне и се чуваше много странно като дам газ. Малко заваряне и се оправи. Дано и при теб да е това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov

Мерси колега. Други предположения, да имате, че като отида направо да проверяваме наред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

виж водната помпа да не тече. ако тече е за смяна. като изпусне през пробката да протече и се скапва и започва да вие. виж си клапаните как са.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox

или от пренатегнат ремък - ремъка трябва да е хлабав - колкото се опъне от пружината на ролката и толкова- в противен случай почва да вият ролка и водна помпа дори да са нови-някои "майстори" помагат с пръст на ролката и пренатягат ремъка и може много бързо да ги хвърлиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега. Други предположения, да имате, че като отида направо да проверяваме наред

жега на буталата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...