boba7a 0 #1 Публикувано 4 Март, 2008 начи колеги гледам из форума чета но така и не намерих нужното инфо..начи колата ми е със спортно окачване кони (жълто)чух че има варянт да се регулира някои може ли да ми каже как става и трябва ли да се свалят , за да се регулират . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #2 Отговорено 5 Март, 2008 мисля че се регулират посредством зегерка която се мести-поне на червеното кони е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #3 Отговорено 5 Март, 2008 (Редактирано) Къде ли са Всезнаещите модератори да ви се скарат за правописа и неправилните термини и за това че пишете с предположения на точни въпроси ? и все пак колегата Policeman го обясни правилно Редактирано 5 Март, 2008 от CryoGen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #4 Отговорено 5 Март, 2008 значи верния отговор е на policeman ?а този шпленд каде е под калника на върха на амортесиора или като дигна капака на ботуша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #5 Отговорено 6 Март, 2008 На бумбето, но ти трябва специален ключ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #6 Отговорено 6 Март, 2008 значи на мене идеята ми е ако има варянт задните да ги дигна леко 4е джантите ми опират ж калниците при по голяма неравност възможно ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #7 Отговорено 8 Март, 2008 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #8 Отговорено 9 Март, 2008 значи на мене идеята ми е ако има варянт задните да ги дигна леко 4е джантите ми опират ж калниците при по голяма неравност възможно ли е ?Значи,на тялото на амортисьора има зегерка,която се поставя в три положения отзад,в зависимост от желаната височина.На тази зегерка лежи талерката ,в/у която лежи пружината .Незнам дали го обясних точно.Вдигаш на крик,стягаш пружината(ако не е койловър) със скоби,като отпусне вдигаш зегерката един улей на горе.Стандартно е поставена в средният улей(улеите са три).Ок? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #9 Отговорено 9 Март, 2008 ясно благодаря ти policeman събота като имам време ще го праа мерси пак... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ManiaK #10 Отговорено 10 Март, 2008 Другия вариант е да сложиш тампони, по този начин колата няма да се вдигне но няма и да ти опира....... НО в краина сметка защо имаш регулируемо кони ако не го врътнеш няколко пъти..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове