Jump to content
vex

ПРОБЛЕМ със запалването

Recommended Posts

Проблема или е от главното реле (намира се в ляво от таблото с бушоните) което от годините и от вибрациите се получават студени споики, и се оправя със сваляне и презапояване на спойките, или на мен ми се случи но не от релето, а от задната страна на бушон таблото влизат няколко букси, и се оказа че една от тях не прави добър контакт и след малко наместване се оправи...Та ако пак не ти цъка релето и помпата, докато си на контакт опипаи зад таблото и опитаи да размурдаш кабелите към биксите за да локализираш дали не ти е от там прекъсването.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и моята така нещеше да пали и се оказа проблема в алармата,тоес палеше когато си иска

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свали си това реле за което колегата по горе ти е казал , презапои си го и газ :) щом така ти прещраква би трябвало да е релето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М да,то така трябва да щрака,проблема тогава беше,че нещракаше а чека си гаснеше!Би трябвало да е от него! Ама тия дни не го е правило,след потупването тогава каде му направих!!!А от алармата немисля да е ........НЯМАМ ТАКАВА!!!!;))) :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paio

Здравейте, и аз го имам същия проблем ,на D16z2 , със сигурност не е от алармата , при мен го правеше и преди да я сложа и след това .Не го беше правила от месец но вчера ми го направи 3 пъти и май ще трябва да я лекувам /ще пробвам с релето и ще пиша/ .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече го няамам този проблем......лсед пепояване на релето!!Успех и на другите с този проблем!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мммда,100% проблема е бил в релето и студени спойки :fun: преди седмица и аз оправих този проблем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...