vex 13 #1 Публикувано 4 Март, 2008 Проблема или е от главното реле (намира се в ляво от таблото с бушоните) което от годините и от вибрациите се получават студени споики, и се оправя със сваляне и презапояване на спойките, или на мен ми се случи но не от релето, а от задната страна на бушон таблото влизат няколко букси, и се оказа че една от тях не прави добър контакт и след малко наместване се оправи...Та ако пак не ти цъка релето и помпата, докато си на контакт опипаи зад таблото и опитаи да размурдаш кабелите към биксите за да локализираш дали не ти е от там прекъсването.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #2 Отговорено 4 Март, 2008 и моята така нещеше да пали и се оказа проблема в алармата,тоес палеше когато си иска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #3 Отговорено 4 Март, 2008 Свали си това реле за което колегата по горе ти е казал , презапои си го и газ щом така ти прещраква би трябвало да е релето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barsy 1 #4 Отговорено 5 Март, 2008 М да,то така трябва да щрака,проблема тогава беше,че нещракаше а чека си гаснеше!Би трябвало да е от него! Ама тия дни не го е правило,след потупването тогава каде му направихА от алармата немисля да е ........НЯМАМ ТАКАВА!)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paio #5 Отговорено 5 Март, 2008 Здравейте, и аз го имам същия проблем ,на D16z2 , със сигурност не е от алармата , при мен го правеше и преди да я сложа и след това .Не го беше правила от месец но вчера ми го направи 3 пъти и май ще трябва да я лекувам /ще пробвам с релето и ще пиша/ . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barsy 1 #6 Отговорено 26 Октомври, 2008 Вече го няамам този проблем......лсед пепояване на релето!!Успех и на другите с този проблем!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icono 0 #7 Отговорено 26 Октомври, 2008 мммда,100% проблема е бил в релето и студени спойки преди седмица и аз оправих този проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове