Jump to content
da6kata

Civic Type R 30th Anniversary

Recommended Posts

Здравейте Хондомани,интересува ме какви са разликите между Civic Type R EP3 (2001-2003) и същия модел лимитирана серия за 30тата годишнина на от създаването на модела иии още един въпрос разликите между Civic Type R EP3 (2001-2003) и Civic Type R v2.0 EP3 (2003-не съм сигурен до кога е производствената линия, но новия излиза 2007ма)Благодаря предварително на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Юбилейната" версия "Civic Type R 30th anniversary" е предлагана само 2003-а година. Разликата, е няколко надписа по автомобила за въпросната годишнина (30 години Хонда Сивик), по-различен (hardcore) вид седалки на фирмата RECARO, които са изцяло червен цвят, червен мокет и горе долу - до тук с разликите. Не съм напълно сигурен, но като цветова гама, само червен и черен цвят се предлагаха...След този юбилеен модел (т.е. края на 2003-а година, модел за 2004-а), излиза фейлсифта на модела, който се прави до 2005-а година края (когато излиза Сивик 8-а ген.). Разликите са в дизайна, каквито са и при обикновените Сивик 7-а ген. Хечбек: нови фарове, нови стопове, брони и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata
Отговорено (Редактирано)

Публикувано изображение

за тези седалки и мокетчета става въпрос

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

намерих също така, че е по-скъпа била за времето, 10кг по лека и волана бил от титаний, задните стъкла затъмнени + фарове за мъгла

Редактирано от da6kata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...