Jump to content
CrazyDriver

1.4is Vs. 1.5ls 6-та генерация

Recommended Posts

Един глас за Д14ката и един за Втека - така може ли да се гласува? :cool:

Може разбира се ;) Трудно е човек да избира между Хонда и Хонда ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

едно е ясно клега, че си се ориентирал добре за маркатааз съм със VTEC-E англичанка 90к.с. и съм мноо доволен - извънградско не повече от 5.3 - при скорост 120 - 140 км и бензин нашенски 95 - засичал съм го на пълен резервоар- така че още един глас за витека :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4 на 100 при скорост 120 - е много ама страшно много се дразня на подобни простотии, що ги пишете бе хоро, кого льжете???!!!

Приятелю не знам каква кола караш, но при мен резултата е реален. Карам я с бензин 98, двигателя е перфектен, не я настъпвам и т.н. Сега ако на тебе ти издиша отвсякъде ще ти харчи и 12 извън града. Нямам намерение да споря с теб за това, достатъчно ми е че извън града си пътувам, почти за без пари. А на теб ти пожелавам някой ден да случиш и ти на такава кола.Успех
4 на 100 пли 120 км в час и продьлжаваш да си вярваш и да го трьбиш на всеуслушание, тук бальци нямя аре не ни подценявай де!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да благодаря на всички изказани мнения. Аз отворих нова тема защото не бях намерил тази и ме препратиха тук. Реално въпросът ми е същият като човекът, който отвори тази тема. Всички тези за важни, а човекът който избира колата ще си прецени възможностите за себе си и ще избере това което го устройва. Само да вметна, аз не бих си купил кола от Горубляне. Там взимат счупени коли на ниска цена пооправят ги и ги продават като идеята е по голяма печалба. Само един приятел който си купи колата от там до сега е е имал проблеми, Поло 2000 година. Всичко е на късмет по техническата част - за човек който не разбира много от двигатели на коли, но най важното е да се избере тази кола с която ще ти е приятено да управляваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ursus

някой брои ли гласовете? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой брои ли гласовете? :)

Разбира се ;) VTEC - 22 гласаD14 - 3 гласаМай нещата са решени ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека направим гласовете за VTEC-a 23 :(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека направим гласовете за VTEC-a 23 :(:D

ХахахаОк :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ursus

10 гласа за Д14А4 - така може ли да се гласува? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже наближава лятото и горещините.................. като пусна климатика и направо половината от 115-те коня ми умират :thumbs1: Представям си какво ще стане с колицата от 90коня :thumbs1: Гласувам за по-мощната и по-икономичната от двете.Между другото минимума който съм постигал на мойта D15Z6 (4 врати) е София- Варна - 5,7 на 100, при каране 80% в ECONO режим. Аре със здраве. :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...