georgi dimitrov dimitrov 0 #1 Публикувано 29 Февруари, 2008 имам хонда сивик 1.3 карборатор и ми изчезнаха ниските обороти на празен ход след като колата загрее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #2 Отговорено 29 Февруари, 2008 В какъв смисъл изчезнаха? Падат ниско ли, или гасне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 1 Март, 2008 имам хонда сивик 1.3 карборатор и ми изчезнаха ниските обороти на празен ход след като колата загрее Значи колега наемаш , частен дедектив ( майстор ) , който ще ти помогне да ги " намериш " Или за да не наемаш поне веднага някой си правиш труда да потърсиш в търсачката мненията и темите на колеги , които са имали същия или подобен проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgi dimitrov dimitrov 0 #4 Отговорено 1 Март, 2008 няма ги въобще Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #5 Отговорено 4 Март, 2008 колега отляво на карбуратора има едно болченце може да пробваш да ги качиш от там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 4 Март, 2008 Пробвай може и да стане колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове