taratorrra 0 #1 Публикувано 28 Февруари, 2008 Колеги дайте съвет, искам да взема Prelude, но съм в дилема 2.0 или 2.3 нека някой който е карал и двата двигателя да каже с две думи - динамика, разход абе просто мнение. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #2 Отговорено 28 Февруари, 2008 2.2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #3 Отговорено 28 Февруари, 2008 Колеги дайте съвет, искам да взема Prelude, но съм в дилема 2.0 или 2.3 нека някой който е карал и двата двигателя да каже с две думи - динамика, разход абе просто мнение. Благодаря предварителноколега ползвай тарсачката има доста материали вав форумааз мога да ти кажа, че си се ориантирал прекрасномоя прелюд е с 2.0 мотор и се радвам на добро ускорение и прили4ен разход градско 10/100 като си го пришпорвам чат-пат.изван града 7.5 -9 , зависи колко го шпоркаш... успех в тарсенето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #4 Отговорено 28 Февруари, 2008 Според мен,твоят Прелюд е 2.3 4WS-великолепна машина!Вярно,най добре 2.2 ВТЕК ,но всичко според джоба Ровни със търсачката и ще откриеш доста теми по въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #5 Отговорено 28 Февруари, 2008 Да си кажа и аз мнението. Имах Прелюд 2.0 и съм страшно доволен от него. Сега съм с Акорд 2.3 и мисля, че върви колкото Прелюда 2.0. Само си представям как ще 2.3 на Прелюд 4WS. А като разход на гориво е един и същ (според мен). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doggy #6 Отговорено 28 Февруари, 2008 2-литров по-добре,по надежден като двигател е!има добра динамика,предния ми прелюд беше такъв и бях доволен от вървенето и разхода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
taratorrra 0 #7 Отговорено 29 Февруари, 2008 Благодаря колеги, другата седмица ще гледам един нов внос от Швейцария, 2.3, пък ще видим ще има ли още една красавица в гаража Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове