ШМИРГЕЛ 9 #1 Публикувано 27 Февруари, 2008 За Хондата говоря.Качвам се сутринта, паля, тръгвам и след 100 метра таблото става цвето-музика. Направо се схванах. Светнаха ми и трите лампи свързани със спирачките. Скокнах, проверих всички бушони, релета и к'во ли не - всичко е на ред. Качвам се, паля, тръгвам, минавам 200 метра и ... цвето-музика. Слизам и започвам от начало. Пак нищо не откривам и съответно тръгвам към ел.услуги. Пристигам, спирам и гася, идва майстора, обяснявам и се опитвам да му покажа, но колата се оправи. Тръгвам си, минавам 100 метра и пак.Връщам се при майстора и оставям колата да работи. Идва поглежда, минава зад колата и вика "я натисни контрите, имаш изгоряла крушка".БАСИ И ЕНТЕУЕГЕНТНАТА КУРУБА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #2 Отговорено 27 Февруари, 2008 Японеца е помислил за всичко Най-ми харесва като ми свършат накладките и започне да стърже "датчика" им на диска. Всеки се обръща след мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #3 Отговорено 27 Февруари, 2008 Бе хубу, ама аз не разбрах... това мислиш, че е нарочно направено, така ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 27 Февруари, 2008 Японската филисофия като цяло (за живота за птичките и за пчеличките, за малките и за големите, за силните и за слабите и така нататък) е да няма НИТО едно излишно нещо било то движение действие или реакция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #5 Отговорено 27 Февруари, 2008 незнам при другите автомобили дали е така, ама онзи ден забелязах че бушон да изгори, чек лампата светие от тва по ентеуегентно.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest UniCorn #6 Отговорено 27 Февруари, 2008 И при прелюда (4 ген.) е така. Като изгори някоя от крушките на стоповете, веднага светват лампите на таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ #7 Отговорено 28 Февруари, 2008 Ами хората са преценили, че като не ти свети единия стоп отзад си опасен за движението и по-добре да ти светне лампата за спирачките,че да се притесниш и да потърсиш сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivoboy_stz #8 Отговорено 29 Февруари, 2008 А като ти изгори крушката на мигача, интервала на цъкането се забързва и на теб ти става ясно че има нещо. Готино и аз се учудих, но май на всички коли е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #9 Отговорено 29 Февруари, 2008 А като ти изгори крушката на мигача, интервала на цъкането се забързва и на теб ти става ясно че има нещо. Готино и аз се учудих, но май на всички коли е така.Братле, ти това го знаеш ама индиянците на запад не го знаят. Там за неработещи светлини спират от движение и режат глави от кръста... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #10 Отговорено 1 Март, 2008 А като ти изгори крушката на мигача, интервала на цъкането се забързва и на теб ти става ясно че има нещо. Готино и аз се учудих, но май на всички коли е така.Нормално, съпротивлението се променя и релето се побърква. Само знам, че онзи ден ми изгоряха късите на левия фар иии нищо не ми светеше, тоест светеше - само десния фар, без левия! Братле, ти това го знаеш ама индиянците на запад не го знаят. Там за неработещи светлини спират от движение и режат глави от кръста... smile.gifХехе, и след като ми изгоря на път за бензиностанцията да я сменя ме спряха и искаха да ме спират от движение, ама като им казах, че съм ученик внезапно загубиха интерес... И се оправдаваха, че ми минава номера само защото има дама на дясната седалка и трябвало да си ходи пеша до тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest insane #11 Отговорено 5 Март, 2008 Подкрепям идеята, че "малките жълти човечета" в Япония са помислили за много повече неща, отколкото ние може да се сетим за 1 седмица, независимо колко бира ще се изпие по време на "мисленето" Така че подкрепям техните идеи, дори и понякога да са леко странни, обикновено са практични... пример - VTEC системата Айде със здраве и дано не ви горят крушките, че вижте кви размисли падат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове