valeri 0 #1 Публикувано 27 Февруари, 2008 Гумените конусни тампони,които стоят на шиша на амортесиора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #2 Отговорено 27 Февруари, 2008 аз смених амртисьори и тези конусните тампони ми бяха здрави - не е задължително да се сменят - а ако са много скъпи могат да се сложат и други каквито паснат не е проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreekManiak 0 #3 Отговорено 27 Февруари, 2008 Колега, и аз мисля ,че не е задължително да ги сменяш ако са здрави. А междо другото кой амортисьори си сменял. Предини или задни и за какви пари ги взе ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 27 Февруари, 2008 Слагай си старите и гледай на схемата,кое как се монтира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rocko #5 Отговорено 27 Февруари, 2008 ще сменям предните,слагам червено КОНИ и ги взех за 310 общо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове