Явор 3 #1 Публикувано 25 Февруари, 2008 Взех си гарнитура за глава (д13б2) - нормална графитна гарнитура с железните пръстени на цилиндрите, обаче старата като я свалих беше цялата железна (1 или 2 пласта тънка ламарина -> 1 по дебел пласт и пак 1 или 2 пласта по тънка ламарина). Един познат майстор ми каза че такива (железни) били на по новите коли и ако не искам да я сменявам често да си сложа пак такава. Та въпросът ми е да търса железна или да слагам тази дето съм взел? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #2 Отговорено 25 Февруари, 2008 железните са по скъпи - и доколккото знам могат да се ползват два или три пъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #3 Отговорено 25 Февруари, 2008 Ако слагаш желязна, повърхностите на главата и блока трябва да са идеално равни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Явор 3 #4 Отговорено 25 Февруари, 2008 Тази дето съм я взел е Payen, производител е Федерал Могул. Лоши думи за фирмата не съм чул и се надявам да нямам ядове с нея. Главата ще я водя на майстори утре, да си я видат и да я прават. За всеки случай ще ги попитам и те каква гарнитура ще ми препорчат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #5 Отговорено 26 Февруари, 2008 желязната е по-добра по думите на хората които съм питал. и аз трябва да сменям и съм се ориентирал към такава. хайде някой запознат да даде мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове