rulemaker 130 #1 Публикувано 23 Февруари, 2008 Понеже съм решил да си купувам такива фарове ме интересува задължително ли е да са с ксенонови крушки (става въпрос за комплектите който се предлагат за около 200лв ) или и с обикновени става. Ако на някой му се струва смешен въпроса ще го помоля да не се смее а да ме светне , защото чпвек неможе да знае всичко 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 23 Февруари, 2008 принципно на angel eyes им дават че са само за обикновенни крушки. Те си идват с такива. Но от опит може да кажем че и ксенона си свети идеално и няма проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #3 Отговорено 23 Февруари, 2008 мерси колега и още веднъж съжалявам ако темата е глупава 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1054 #4 Отговорено 23 Февруари, 2008 И с обикновените крушки светят доста добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIDO_ 1 #5 Отговорено 24 Февруари, 2008 Моите сa с hella h1 blue light и светят супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 24 Февруари, 2008 Моите сa с hella h1 blue light и светят супер xax. сигурно доста заслепяваш насрещно движещите се. предполагам че доста силно светят дори и на къси 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #7 Отговорено 25 Февруари, 2008 Ами разбрах каквото ме интересуваше. Модераторите могат да затварят темата.Мерси на всички който писаха 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове