Jump to content
boba7a

алуминиеви джанти

Recommended Posts

колеги как мислите ако си занеса джантите да ми го пръснат прахово дали ще им стане нещо от температурата като се има в предвид, че са алуминиеви...благодаря ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M.Honda Civic

мисла че няма проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev

Принципно алуминия отвежда температурата много бързо, така че не би трябвало да има проблем. В някакъв цвят ли ще ги пръскаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest boba7a

ммда малко разнообразие..и аз мисля че няма да има проблем ама да се посъветвам все пак..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи температурата е 200 градуса целзий...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имай предвид , че алуминия се топи напълно при около 600-700 градуса , ако не ме лъже паметта , но според примесите температурата на топене може да се повиши значително , така че не би трябвало да има някакъв проблем , само че си мисля , че боята няма да хване добре за алуминия , както не хваща добре за хромникела. За всеки случай питай някой който се занимава с метали и знае повече за техните свойства , структури и характеристики. Поздрав

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

начи ще рискувам ..благодаря пичове :cool: ако ми ги върнат в течно състояние и гипс да си праа отливки ще пиша..хаха

Редактирано от boba7a

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Там където ще ти правят праховото трябва да имат комплектът вани с химикали и да си свършат съвестно работата щото подготовката на детайла наистина е важна , и споко няма да "омекнат"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото знам, оригинално всички джанти се боядисват прахово, заштото тази боя е много по-твърда и устоичива от другите, така че мисля че няма да имаш проблем. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nuddy

Няма какво да го мислиш - това е правилният начин за боядисване на джанти, без значение метални или алуминиеви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...