Grisha 0 #1 Публикувано 22 Февруари, 2008 (Редактирано) Zdraveite fenove na Honda, mislia da smenqm moita s Honda 1.6 16V 115hp, znaete li dali tozi motor e dobar, interesuva me sa6to va praga na vratata na koi modeli ima nikel pishe CIVIC, samo na bega4kite nad 100hp ili na vsi4ki? hondata koqto 6te vlizam e 98g s po novata maska otpred! Registraciata mi e nova i zatova sam pisal Hondata predi da qvzema no e sigurno 100%, fen sam golqm Редактирано 22 Февруари, 2008 от Grisha Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 22 Февруари, 2008 Добре дошьл пьрво колега и пиши на кирилица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 22 Февруари, 2008 Колега, няма лош мотор на Хонда.Добре дошъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Grisha 0 #4 Отговорено 22 Февруари, 2008 (Редактирано) Много се радвам, че има такива форуми! За този модел Honda 1.6 16v 115hp можете ли да ми кажете нещо +/- ? Много се интересувам от мотора, ще ходя да я огледам и да чуя как е! Направо не спя като хората вече Ами почи като твоята е (Stefan Milev) , само че е с голямата емблема на решетката! Редактирано 22 Февруари, 2008 от Grisha Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto_spa 0 #5 Отговорено 22 Февруари, 2008 Аз карам точно съшата кола която ще вземаш .Карам я от 2 г,а относно мотора нямам какво да ти кажа зашото по него не съм пипал нищо освен смяна на свещи и ангренажен ремак .Ако мога с нещо друго да ти помогна казваи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове