tiankata 7 #41 Отговорено 5 Март, 2008 (Редактирано) Между другото само - бензина не се разтваря във вода, колкото и да им се иска на бензинджиите. Който иска може да пробва, почерпката от мен. Други магии му правятДо колкото са ми казвали за това про4уто разреждане на бензин с вода, няма такова нещо. Водата в резервоарите се свагала за да обира отайките на бензина нали бензина е по лек от водата саответно плува над нея и във водата попадат отайките. Зна4е помпата на резервоара е над нивото на водата 4е да не може да засму4е вода. Това 4е понякога попада вода в нашите коли е по вина на бензинаджйте, защото когато заредят резервоарите се смесва водата с бензина и задалжително се 4ака поне 15-20 мин. да се разделят двете те4ности.п.п Така ми го обясни един приател които преди време със бащаму държаха бензиностанция. А това 4е се разрежда бензина е верно но с нещо друго не с вода. Редактирано 5 Март, 2008 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bastun 0 #42 Отговорено 6 Март, 2008 най-добре си зареждайте сами на бензиностанциите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PeXa 0 #43 Отговорено 6 Март, 2008 и аз не мога да ги понасям шеладжиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #44 Отговорено 6 Март, 2008 Аз сипвах вчера на Лукойл. Баси гадния бензин - смърди яко, колата не върви, пък и май ми сипаха по малко отколкото трябваше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #45 Отговорено 6 Март, 2008 и аз не мога да ги понасям шеладжиите Много ми е интересно защо толкова ги мразите шеладжиите? Малоумници има по всички бензиностанции, но за мен бензина на Шел е един от най-добрите които се предлагат в Бг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ritcoo 0 #46 Отговорено 6 Март, 2008 ШЕЛ - ... смениха ми капачката на резервоара, та сега си търся друга... лошото е, че и по другите бензиностанции е същата работа... от персонала идват шашмалогиите... трябва да си нащрек... това е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondio Metan #47 Отговорено 6 Март, 2008 Абе след като гледам вече как ми сипват, стоя до бензинджията всичко си е ок. Радвайте се че имате пари за бензин, аз като сложа на мойта бензин и тя гори масло от кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове