Tino 293 #1 Публикувано 21 Февруари, 2008 Здравейте колеги , бих искал да ви попитам дали някой знае или е наясно как може да се почистят ударите от пясък по предното стъкло ? Става въпрос за следната случка - карам по магистралата 120-130 км/ч и пред мен пясъчна буря гледам в далечината камьон не закрит ръси пясък по магистралата ( Тракия ) , тегля му едни майни и тръгвам да го изпреварвам , само , че при приближаването въпросния пясък започква да се изсипва като дъжд върху колата и вече на 1 метър разстояние от него може сами да се досетите какво стана след това - цялото ми предно стъкло в момента е на малки песачинки , може и дупчици да го нареча причинени от пясък , и най-лошото е , че не минават Има ли метод за премахването им или трябва да си сменям предното стъкло За щастие това се случва на служебната кола , която има пълно авто каско - НО това ще го покрие ли застрахователя Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #2 Отговорено 21 Февруари, 2008 Застраховката го покрива, тук във форума някой написа, че са длъжни да ти сменят стъклото дори за една люспа или пукнатина, камоли за цялото стъкло нацвъкано...Аз не го знаех това и като ме удари камъче и ми направи люспа, ходих да ми го лепят без да се обадя на застрахователите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове