sam 0 #1 Публикувано 21 Февруари, 2008 Вчера бях в хела за спортен филтър К&N и ми казаха цена 143 лв. Нормална ли е тази цена,след като ми казаха,че ако искам смазка трябва да дам още 46 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #2 Отговорено 21 Февруари, 2008 напълно е нормална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #3 Отговорено 21 Февруари, 2008 (Редактирано) кит почистващ за К&N при Поли в МАКС ДРАЙВ в София е 39 лева. цената е нормална Редактирано 21 Февруари, 2008 от Greenwater Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DIDO_ #4 Отговорено 22 Февруари, 2008 Цената е добра , в каталозите -за хонда се предлагат по 70-80 euro , цена в германия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #5 Отговорено 22 Февруари, 2008 Вчера бях в хела за спортен филтър К&N и ми казаха цена 143 лв. Нормална ли е тази цена,след като ми казаха,че ако искам смазка трябва да дам още 46 лв.И като го купиш к'во?Един обикновен филтър е 12лв на фиам,прави си сметка сам!Или гониш 0,5к.с повече.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове