beast 22 #41 Отговорено 5 Септември, 2008 АЗ сега ще тествам на пистата toyo proxes r-888 и ще кажа впечетленията ми спрямо предишните паради Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #42 Отговорено 5 Септември, 2008 АЗ сега ще тествам на пистата toyo proxes r-888 и ще кажа впечетленията ми спрямо предишните парадиЕй тва вече е гума Хапе здраво ама на мокро не излизай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #43 Отговорено 5 Септември, 2008 Кажи ми въпросната парада откъде я купуваш и на каква цена....за да ти кажа каква е????и не ме разбирайте погрешно,Йокохама е супер гума,но трябва да се внимава с тези внесени в БГЗа дъжд съм най-доволен от Мишелин . Парадокса е прав :thumbs1:За 290 лв 2 бр 205/40/17 дот 2007 си ги напазарувах от Англия ....каква е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #44 Отговорено 5 Септември, 2008 Пича ясно написа, че става дума за тези дето се пазарят в България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beast 22 #45 Отговорено 7 Септември, 2008 Аз да кажа само че парадата сравнение със тойото е зле тойото е невероятна гума по добре да дадеш още 50-60 лв и да си зимаш тойо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a #46 Отговорено 7 Септември, 2008 Жоро само неможах да разбера как разбра че парадата е зле ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #47 Отговорено 7 Септември, 2008 (Редактирано) аз мога иаз да ссе включа преди 2-е седмици монтирахме на црх 2-е паради 195/50/15 и сега 2-е седмици по късно тоио прокси р888 разликата е... огромна може би за това казва че не са наи добрия избор за драг гуми. (за гуми са си хубави без съмнение) Редактирано 7 Септември, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #48 Отговорено 7 Септември, 2008 Тойото Р888 е гума за драг, писта и т.н.Тя е предназначена за тва.Не може да се сравнява с Парада която всекидневна гума! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #49 Отговорено 8 Септември, 2008 Калояне мойте гуми как бяха , незнам кои как си е пускал колата , но аз моята я пусках от 7000 оборота и направо тръгваше с едно две превъртания и зацепваше, даже някой ми каза че вобще не била въртяла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #50 Отговорено 8 Септември, 2008 Калояне мойте гуми как бяха , незнам кои как си е пускал колата , но аз моята я пусках от 7000 оборота и направо тръгваше с едно две превъртания и зацепваше, даже някой ми каза че вобще не била въртяла.Твоята гума беше ИЗРОД брат!Имах чувството, че мога да я пробия с пръст!Дето казва Маслината "Много граби" За колегите става дума за BF Goodrich Drag Radial! BF Goodrich: Toyo R888: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове