rulemaker 130 #1 Публикувано 20 Февруари, 2008 от доста време съм почитател на марката обаче нещо все се прецаква и не мога да се сдобия с такава. значи навил съм се на сивик купе . до колкото разбрах те се предлагат с 2 мотора 101 и 125 коня . ще ми се големия , но бих се примирил и с малкия . та се чудя удачен ли е избора ми или трябва да измисля нещо друго 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #2 Отговорено 20 Февруари, 2008 само че напиши за коя генерация Сивик купе става вапрос 5-та или 6-та. От 92-95г. или 96-01 бяха ако не се лъжа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #3 Отговорено 20 Февруари, 2008 (Редактирано) ами за 5-тата . Мисля че са от 94 до 96 ина4е и 6-тата е готина Редактирано 21 Февруари, 2008 от misho 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 20 Февруари, 2008 не ме жалете от към съвети де 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #5 Отговорено 20 Февруари, 2008 от доста време съм почитател на марката................навил съм се на сивик купе............... та се чудя удачен ли е избора ми или трябва да измисля нещо другоИзбора ти е чудесен направо!Не се чуди ами почвай да ровиш обяви и тръгвай по огледи. Колко км навъртях докато си намеря колата, която исках не е истина.... ама като я видях си я познах. Нямах нужда от съвети , и колебания нямах. ......А пък купе 5 генерация си е прелест от където и да я погледнеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest triXtyle #6 Отговорено 21 Февруари, 2008 (Редактирано) Eдит: и аз се колебаех м/у 5 ген. купе и хеч, но вече я няма тая дилема Редактирано 21 Февруари, 2008 от triXtyle Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #7 Отговорено 21 Февруари, 2008 Eдит: и аз се колебаех м/у 5 ген. купе и хеч, но вече я няма тая дилема И в крайна сметка на какво се спря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #8 Отговорено 21 Февруари, 2008 Хммммм, колега, как така да ти дадем съвет какво да избереш? Нали няма ние да го караме, ами ти?!?! Демек ти си избираш: преценяваш си нуждите, знаеш си за какво ще ти е колата (дали само в града ще я караш и няма да ти трябва багажник, или ще се размахваш извънградско и багажник ще ти е от полза...) ей такива работи. Ти трябва да си прецениш, поне така правят, всички останали, тука няма да чуеш кой знае колко полезни мнения (не искамд аобидя форум, ами просто не виждам смисъл в темата), най-много всеки от форума да се изреди да ти каже "ами аз имам така и така и съм много доволен..." Получава се малко "колеги за каква риба да пускам стръв, каква риба ми се яде??!! " Нищо лично! Даже напротив, радвам се, че още един е избрал вярната марка Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #9 Отговорено 21 Февруари, 2008 Хммммм, колега, как така да ти дадем съвет какво да избереш? Нали няма ние да го караме, ами ти?!?! Демек ти си избираш: преценяваш си нуждите, знаеш си за какво ще ти е колата (дали само в града ще я караш и няма да ти трябва багажник, или ще се размахваш извънградско и багажник ще ти е от полза...) ей такива работи. Ти трябва да си прецениш, поне така правят, всички останали, тука няма да чуеш кой знае колко полезни мнения (не искамд аобидя форум, ами просто не виждам смисъл в темата), най-много всеки от форума да се изреди да ти каже "ами аз имам така и така и съм много доволен..." Получава се малко "колеги за каква риба да пускам стръв, каква риба ми се яде??!! " Нищо лично! Даже напротив, радвам се, че още един е избрал вярната марка Поздрави!Ам имах предвид че съм се спрял на този вариант , просто се чудех дали избора е правилен и ако не е какви евентуални минуси има 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #10 Отговорено 21 Февруари, 2008 Моя съвет е - намери си запазена. Другото - здраве. Като втек-а си е втек! Аз лично се ъпгрейднах от хеч на купе и бях приятно изненадан! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #11 Отговорено 21 Февруари, 2008 пич ако те интересува Втек купе мога да ти дам телефона на един човек от Търново има изгодна оферта за такова с клима 5 ген.е черно февруари 96 пиши на лични ако искаш да ти дам повече инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #12 Отговорено 21 Февруари, 2008 пич ако те интересува Втек купе мога да ти дам телефона на един човек от Търново има изгодна оферта за такова с клима 5 ген.е черно февруари 96 пиши на лични ако искаш да ти дам повече инфоДраснах 1 лично на колегата , но ако има и други оферти - давайте ги. Аз нещо не мога да пиша в раздела за покупко - продаажби , тъй че .. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIDO_ 1 #13 Отговорено 22 Февруари, 2008 Колега таз кола ти ще си я караш, така че избора си е твой.Според мен купето е по добрия вариянт, аз от мойто купе 6ген съм много доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rulemaker #14 Отговорено 22 Февруари, 2008 И аз така си мисля обаче нещо много трудно се намират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VOR #15 Отговорено 25 Февруари, 2008 Вземи си 125кс. да не те е яд после , че не си си взел по-мощната.ГАРАНТИРАМ ти , че разликата в разхода ще е минимална, така че вземи нея.Аз имам 1.5 115кс. 6-та ген. хеч...и след 1 година каране ....прекалено често почнах да се замислям за 1.6 160кс.Като я взех ми се виждаше супер.., малко повече каране из България..и започна да ми се вижда не-достатъчно бърза, мудна...Ако тогава бях изчакал да ми вкарат по-мощната...това щеше да ми струва 2-4лв повече на 100км.(само дето никой не може да ти каже кога ще ти намери 160 кс. , щото са молко редки........., но в Пловдив съм виждал вече 2 такива, значи ги има.., стига да имаш търпение и да търсиш!) гепвай 125-то и след това само се наслаждавай на карането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #16 Отговорено 25 Февруари, 2008 Колега имам за продаване 6-та купе 97-а Втек 125 кс с вси4ки екстри за модела на 6500.Имам и седан 5-а 94г VTI 160 hp без климатик ма съ6тите пари.Двете коли са 4ерни, седана е нов внос имам тема в продава може6 да я види6.0878 428755 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове