pesho2 0 #1 Публикувано 20 Февруари, 2008 Здравейте, колеги,Сигурно ще се справя, но ако някой от вас вече е минал по този път, няма см. да откривам топлата вода. Имам някакви (норм. затворени) бутони, останали от руска аларма, само от къде да взема ток при двигателя и при багажника? Нещо за монтажа на лампичките, какви и откъде?Знам, че ще помогнете, благодаря ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #2 Отговорено 22 Февруари, 2008 Добре де, никой ли не се е занимавал с това, та няма нито едно мнение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #3 Отговорено 22 Февруари, 2008 Колега, дай малко по ясно ако искаш някой да ти отговори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoAndr 0 #4 Отговорено 22 Февруари, 2008 Здравейте, колеги,Сигурно ще се справя, но ако някой от вас вече е минал по този път, няма см. да откривам топлата вода. Имам някакви (норм. затворени) бутони, останали от руска аларма, само от къде да взема ток при двигателя и при багажника? Нещо за монтажа на лампичките, какви и откъде?Знам, че ще помогнете, благодаря ви!Щом имаш бутони си добре. Взимаш си от някъде един + (задължително през бушон), - ти идва от бутоните (кабелчето от бутона) и си готов! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 22 Февруари, 2008 ако си с японски хетчбек след 96та имаш прекарана инсталация някъде отзад, не е нужно да теглиш кабели... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #6 Отговорено 25 Февруари, 2008 manniakk, произведена е средата на 1996. Тогава? Мисълта ми е , ако не са прекарани кабели (особено за багажника е трудното), дали има някой винаги захранен токов кабел за целта и има ли някаква готова конструкция за крушката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 25 Февруари, 2008 Има пластмасова капачка отляво където е крушката. Там трябва да търсиш и кабелите. Но може би трябва да свалиш пластмасата или поне лявата тонколона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 25 Февруари, 2008 Никак не е трудно да се прекарат кабели ако няма. Махат се корите и ги прекарваш. Малко оглеждане от тук и там и ще видиш как става. Аз преди да започна да прекарвам се чудих малко, но след като започнах ми стана ясно. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове