Jump to content
pesho2

Прекарване осветление в багажник/двигател

Recommended Posts

Здравейте, колеги,Сигурно ще се справя, но ако някой от вас вече е минал по този път, няма см. да откривам топлата вода. Имам някакви (норм. затворени) бутони, останали от руска аларма, само от къде да взема ток при двигателя и при багажника? Нещо за монтажа на лампичките, какви и откъде?Знам, че ще помогнете, благодаря ви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, никой ли не се е занимавал с това, та няма нито едно мнение? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev

Колега, дай малко по ясно ако искаш някой да ти отговори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги,Сигурно ще се справя, но ако някой от вас вече е минал по този път, няма см. да откривам топлата вода. Имам някакви (норм. затворени) бутони, останали от руска аларма, само от къде да взема ток при двигателя и при багажника? Нещо за монтажа на лампичките, какви и откъде?Знам, че ще помогнете, благодаря ви!

Щом имаш бутони си добре. Взимаш си от някъде един + (задължително през бушон), - ти идва от бутоните (кабелчето от бутона) и си готов!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако си с японски хетчбек след 96та имаш прекарана инсталация някъде отзад, не е нужно да теглиш кабели...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

manniakk, произведена е средата на 1996. Тогава?

Мисълта ми е , ако не са прекарани кабели (особено за багажника е трудното), дали има някой винаги захранен токов кабел за целта и има ли някаква готова конструкция за крушката?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има пластмасова капачка отляво където е крушката. Там трябва да търсиш и кабелите. Но може би трябва да свалиш пластмасата или поне лявата тонколона

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никак не е трудно да се прекарат кабели ако няма. Махат се корите и ги прекарваш. Малко оглеждане от тук и там и ще видиш как става. Аз преди да започна да прекарвам се чудих малко, но след като започнах ми стана ясно. Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...