Jump to content
Restless

Въпрос за хидравлика на съединител(долна помпа)

Recommended Posts

E, въпросната долна помпа е  за смяна :)Кое е за предпочитане- ремонт на старата с ремонтен кит- цяла помпа втора ръка (60лв)- цяла помпа, нова, от Симеон (120)Варианта нова от Бултрако за момента не разглеждам поради обясними причини  :) Тези от japanparts на Симеон ми казаха че въпросните долни помпи за 5 ген били еднакви независимо от вида ( мойта е седан), ама ме гложди съмнение  :) Някой, който е наясно каква е вероятността да купя помпа, която може да се окаже с различен цолаж/размери?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нова помпа колега аз ремонтирах 3пъти с кит единият път от нисан че уш бил по задрав купих от колега втора ръка за 50лв и след 20 дни си купих нова щото буталцето не вървеше като хората!!-ремонт не си струва-втора ръка (изгубена кауза)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на мнение, че не си струва ремонта. Аз за втори път сменям гумички и на двете помпи и в момента пак не работи добре и ще купувам нови. Тази цена 120 лв е много за долна помпа, на мен ми казаха към 100 за горната а тя е по- скъпата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest puma

90 лв долна и 100 горна от нипартс !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M.Honda Civic

и аз смених с нова - 50лв. ми я донесоха някаде от Симеон и няма никакви проблеми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

ниппартс имат ли магазин в София?По телефона, агента тръгна да ми казва 60лв, ама някакъв негов колега и един арабин нещо му се скараха, спориха 1 минута и накрая ми каза че 60 е втората ръка   :D , търговци кво даги правиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emod

(02) 9781898 - телефона на Нипартс в София. Те ще ти обяснят къде се намират. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...