Jump to content
stasko0o

аиде наи после

Recommended Posts

еми колеги аиде и аз да се похваля наи накрая намерих прелуюдчето 2.3 160 кончета .ама само един вапрос тва нещо мн ниско еее и то се оказа сас спортно окачване маи :P оригинални прожинки ще го дигнат нали ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че е 158к.с. Ниско си е, няма да се вдигне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да по принцип повечкото японски машини са по нисички :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито колега ! със здраве да си караш яката машина без да ти пука че е нискахората (включително и аз) събират пари за спортно окачване - я за стабилност, я за видти ги имаш на готово ;) кефи се на колицата и хич да не ти дреме ;)поздрави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен,само 1 съвт конкретно за прелюдчето-споилера предпазващ картера е пластмасов и се чупи лесно-внимавай;) Приятни и хиляди без аварийни километри ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми колеги аиде и аз да се похваля наи накрая намерих прелуюдчето 2.3 160 кончета .ама само един вапрос тва нещо мн ниско еее и то се оказа сас спортно окачване маи ;) оригинални прожинки ще го дигнат нали ?

Честито на първо място. И после, не е толкова нисък оригиналния Прелюд. И да - ще ти се вдигне осезаемо със стандартни пружини. Между другото из форума мисля има хора - мераклии за по-ниски Прелюди - така че ако си навит може да си бартеросате пружините - питай Policeman за начало!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега!Да си караш Preluda безаварийно.Нищо че е нисък ще свикнеш...Бързо и лесно се свиква на добра и бърза машина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито,безаварийни км,да те кефи много и го докарай довечера на ОМВ да го видим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито ,да ти е здрава и неуморна и пълна до горе с бензин :). Мда нисички са тези спортните ама се свиква ,забравяш да се качваш на бордюри и по виски препятвстия .. легналите полицай по лекичко.В началото инстинктивно вдигах краката като минавам през нещо по-височко ама се свиква .. дръж си го нисичък така е още по-хубав!! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега :thumbs1:хубава колица си взел,със здраве да я караш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а колеги можете ли да кажете някое хубаво сервизче на което да я закарам да я прегледат пък да сменя и ремък масло ако трябва и др нещо.... имам предвид хубаво да разбират от ходни :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...