stasko0o 12 #1 Публикувано 18 Февруари, 2008 еми колеги аиде и аз да се похваля наи накрая намерих прелуюдчето 2.3 160 кончета .ама само един вапрос тва нещо мн ниско еее и то се оказа сас спортно окачване маи оригинални прожинки ще го дигнат нали ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #2 Отговорено 18 Февруари, 2008 Мисля, че е 158к.с. Ниско си е, няма да се вдигне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 18 Февруари, 2008 Да по принцип повечкото японски машини са по нисички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #4 Отговорено 18 Февруари, 2008 честито колега ! със здраве да си караш яката машина без да ти пука че е нискахората (включително и аз) събират пари за спортно окачване - я за стабилност, я за видти ги имаш на готово кефи се на колицата и хич да не ти дреме поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lazef team 13 0 #5 Отговорено 18 Февруари, 2008 Честито и от мен,само 1 съвт конкретно за прелюдчето-споилера предпазващ картера е пластмасов и се чупи лесно-внимавай Приятни и хиляди без аварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #6 Отговорено 18 Февруари, 2008 еми колеги аиде и аз да се похваля наи накрая намерих прелуюдчето 2.3 160 кончета .ама само един вапрос тва нещо мн ниско еее и то се оказа сас спортно окачване маи оригинални прожинки ще го дигнат нали ?Честито на първо място. И после, не е толкова нисък оригиналния Прелюд. И да - ще ти се вдигне осезаемо със стандартни пружини. Между другото из форума мисля има хора - мераклии за по-ниски Прелюди - така че ако си навит може да си бартеросате пружините - питай Policeman за начало! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vaskata Vass 14 #7 Отговорено 19 Февруари, 2008 Честито колега!Да си караш Preluda безаварийно.Нищо че е нисък ще свикнеш...Бързо и лесно се свиква на добра и бърза машина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 923 #8 Отговорено 19 Февруари, 2008 Честито,безаварийни км,да те кефи много и го докарай довечера на ОМВ да го видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #9 Отговорено 19 Февруари, 2008 Честито ,да ти е здрава и неуморна и пълна до горе с бензин . Мда нисички са тези спортните ама се свиква ,забравяш да се качваш на бордюри и по виски препятвстия .. легналите полицай по лекичко.В началото инстинктивно вдигах краката като минавам през нещо по-височко ама се свиква .. дръж си го нисичък така е още по-хубав!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #10 Отговорено 19 Февруари, 2008 Честито колега хубава колица си взел,със здраве да я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stasko0o 12 #11 Отговорено 20 Февруари, 2008 а колеги можете ли да кажете някое хубаво сервизче на което да я закарам да я прегледат пък да сменя и ремък масло ако трябва и др нещо.... имам предвид хубаво да разбират от ходни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове