Jump to content
Sonse

Скърцане във волана

Recommended Posts

Имам следния проблем.Когато маневрирам и гумите правят по-голям завой се чува вътре в купето досадно скърцане. Най-много го има на ляв волан, и особенно като минавам от десен на ляв. На десен волан го няма в такава фрапантна степен. Когато карам и правя плавни завои, става въпрос за лекичка промяна на дирекцията като карам на право го няма. Само при навиване при маньовер!Ако някой се е сбъсквал с проблема, моля да сподели, какво е правил!Благодаря и поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sonse

Е, хайде помогнете да го реша и тоя проблем...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, не си единственият с този проблем. Преди месец имаше даже такава тема, обаче явно никой от колегите не се е преборил. Аз лично съм го разглобявал слагал съм смазка къде ли не и скърца м.... Единственото, което ми направи впечатление е, че едни пластмасови пръстени са износени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако никой не каже нещо заинтригуващо ще го разглобя и аз, така и така ще ми се наложи...

Редактирано от Sonse

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD

Ако никой не каже нещо заинтригуващо ще го разглобя и аз, така и така ще ми се наложи...

махаш капака между волана и таблото(на 2 винта е-отдоло) и ще видиш една пластина която опира по волана когато го вартиш(точно до лостчето на мигачите) та самата пластина старже.смажете мястото което пластината се допира.тя се опита по целия кръг на волана когато вартиш. това е ТЯ ТРЯБВА ДА ОПИРА ЗАщОТО ДАВА МАСА ЗА КЛАКСУНА!!!ако не контактува с пистичката си НЯМА ДА ИМАТЕ С КАКВО ДА СВИРКАТЕ НА КАКИТЕ-СЕКСИТАТА :sick1: дано сам ви помогнал.поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD

с ВД40 идеално свършва работа- 5 лв на бензиностанциите го има.пръскате малко и край с старженето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мене скърца, обаче усетих че се усили като преместих волана на долу. Пробваи да го разместиш на горе или на доло в зависимост как е сега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днеска си играх с волана. Оказа се, че не е пластинката за клаксона. Хванах спрея с течната грес (смазвам си веригата на мотора с нея) и почнах да пръскам здраво по оста на кормилото. При мен пластмасата за мигачите не стига до волана(с англичанка съм) ама я опръсках здраво и след доста раздвижване на волана спря да скърца най- накрая.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...