Jump to content
Hondio Metan

Проходими ли са Хондичките

Recommended Posts

Как мислите дали една Хонда 4та генерация може в бедствено положение да прекоси България без да слага вериги? :) Да ви кажа може и се представи перфектно напрао ми скри погледа....

Редактирано от Hondio Metan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hondio Metan

Мойта сьм я пробал по време на наводнения когато имаше в Елин Пелин представи се доста добре тогава :P

Мойто след като 2 пъти за 1 месец ме закара до Чепеларе и ме върна и все във голям сняг си я заобичх още повече, само дето после трябваше да оравя гърне :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много са проходими. Не случайно са толкова високи. :sick1: Get real.Щом Хонда минава, всичко ще мине.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много са проходими. Не случайно са толкова високи. :sick1: Get real.Щом Хонда минава, всичко ще мине.

Да ти кажа аз искам мойта да я сваля малко обаче като се сея че ще опира навсякъде само за това не го правя, макар и висока е доста стабилничка. Моята е със спортни прожини само няма друг тунинг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е 6-та генерация и е смъкната с 45мм и бях като малък снегорин в снеговете, снега минаваше над колата, а не под нея :sick1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с добри гуми си минава навсякаде ,мои впе4атления

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз в следствие на снеговете и леговете имах дупка като картоф на гърнето:sick1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondajapan

ми да ви кажа,специално мойта май не е от най-проходимите в снега ами май по-то4но съм малко снегорин4е! :puke: като понатрупа малко снежец и съм като костенурка!вдигам се по коловозите на дъно и си драпам във въздуха!майката му е shuttle-а! ;):P:sick1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Лични впечаления от моята 5-та седан. Два пъти съм я кварвал във вода до средата на предия капак и е излизала, така излезнах и по снеговете покрай Нова година - сняг през предия капак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iskra84

Не знам ама с моята си карах без почти никакви проблеми в големия сняг въпреки че не е с перфектните гуми и е с рязани прожини на амортисьорите. Е малко е поухлузена отдолу, но нищо сериозно и няма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer

моята драпа :puke: въпреки че е с летни гуми, но са 175 и копаят добре. това ми беше първата зима с хонда и в снеговете ми направи впечатление най-много СТРАХОТНИТЕ СПИРАЧКИ ;) педала е супер прецизен и работата с него е удоволствие. усещах по всяко време точно какво се случва с колелетата. :sick1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е мойта е добре със спирачките ама понеже нали е стара нямасхе ABS и се наложи аз със крака да си го правя :P А относно гумите за зимата сложих 155/13/80 направо е огън, само дето чакам да се оправи времето и да си сложа хубавките 5ки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и мойта през зимата си беше като малко снегоринче, доста е ниска и дори като минавам с 13-те през някоя бабуна или "заспал полицай" отдоло почти винаги ми жулят в асфалта предните калобрани и гьрнето но сложа ли 15-те нямам тия проблеми но дори и с 15-те си е доста нисичка, сега сьм в момента с 155/13/80 и са си супер за снега но има и гадна страна убива визият на колата друго си е с 15-те 205/15/50, нямам и аз тьрпение да ги сменя :P;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vektor

Аз вчера бях до Бойково(Пловдивско)имаше доста снежец.Колата опираше понякога също и големи коловизи.Качих се без проблем,на слизане карах зад един Опел Астра,човечеца се завъртя поне на 3пъти,Хондата дори не даде чатлак да да се завърта.Верно с 4нови зимни съм(е предна дясна вече не е нова :P )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквато я направиш - такава. Най - високо проходимия CRX :P

Публикувано изображение

Не се оплаквам от кой знае каква неустойчивост в завоите, а и ако пожелая да я смъкна, ще сложа другите пружини. До сега не съм я удяла по картера или на някоя от другите ниски точки - висока е към 20 - 25 см от земята. Много е полезно за гадни градове като София - с милиарди трапища, не дупки - за тези условия си трябва високо проходима кола.

В планински условия - не съм усещала никакви проблеми, няколко пъти съм качвала Алеко с колата я за ски, я за разходка с по 2ма или 3ма души вътре със се екипировката и пак не ме е страх, че ще ми падне нещо от долу ... нека ми се подиграват "смъкнатите", че колата ми е скакалец. ;) Искам да е ниска, но ми е жал. Просто в БГ не става, за жалост .... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето при зимни условия се справя добре.Аз я карах с 13" Good Year Ultra Grip 6 и при як сняг не мърдаше,но е много ниска и задира по коловозите.Късмет е ако запазиш генерацията и гърнето здрави...Иначе за моделите без ABS,спирачките куцат...Имал съм проблеми с преминаването на водни препятствия,мотора гаснеше.Влиза вода по делкото и чао,после седиш и чакаш да изсъхне...Но иначе беше бегачка,и при изкачване на баири в най-голямата жега стрелката на температурата не мърдаше.И при висока скорост е устойчива...Разбира се коментирам моя модел Хонда 92г. 5 ген.хетч.,но като цяло позитивните ми впечатления са повече.А и на който му трябва проходима машина-има Шатъли,СУФ-ове и кво ли не 4х4... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много са проходими , когато беше снега , закъсах 2 пъти пред блока и ме бутаха ;) , но гумите ми отпред освен за мъгла бяха и за сух път ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С мойта в тоя сняга кадето мина нямах проблеми, варвешевси с хубави гуми-естествено, последиците са само изкъртен праг ,ама нищо щего оправим.Хондата си за магистрала, там е истината :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой се сеща 2ри януари следобяд как беше, по магистралата Стара Загора - Пловдив имаше педя сняг нямаше коловози в лявата лента ама аз ги направих е цялата магистрала никой не ме изпревари ама какво да се прави Хонда бе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На няколко пъти закачам, когато я приближавам към някой тротоар. Закача ушите, които са за закачане на въже за теглене. Иначе друго не съм закачал, да чукна на дърво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ти да не патентоваш някой нов всьдеход хонда нищо лично то си трябва като се сетя какви снегове бяха ужас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ви кажа колеги с много каране тая зима вериги си купих ама не съм ги ползвал никога, стоят си с найлона повече за успокоение :cool: Ето малко снимки...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mr.Stefanov

Според мен най-голямо влияние оказва задкормилното устройство, а Хондаджиите са си разбирачи :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с моята 4-та сам минавал през непроходими места.даже съм се измумявал !!:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...