SOHC VTEC-E 0 #1 Публикувано 13 Февруари, 2008 (Редактирано) Къде се намира какви са и размерите и мога ли да я подменя .. т.е. да нагодя от друга кола която да е по мощна ... аз мога да нагодя де ама от каква кола ако някои може да ми каже че да ми спести хамалогия.P.S. става въпрос за перката която вкарва топъл или студен въздух (зависимост от сезона) в купето колата е 6-та хеч 1.5 Vtec с климатик Редактирано 13 Февруари, 2008 от SOHC VTEC-E Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #2 Отговорено 13 Февруари, 2008 Ами продава се като резервна част. Мисля че са взаимозаменяеми от сивик 92-00 и от някои делсол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #3 Отговорено 14 Февруари, 2008 намира се зад жапката, но защо ти е по мощна?, ако духа слабо провери си поленовият филтър и изчисти перката, защото филтърат е след нея и често се задръства! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOHC VTEC-E 0 #4 Отговорено 17 Февруари, 2008 да между другото не се сетих и това да питам ... къде е въздушния филтър за купето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katanasoff 0 #5 Отговорено 3 Април, 2008 от долу, под жабката точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове