samux 1 #1 Публикувано 13 Февруари, 2008 Ми аз веднъш в месеца пътувам кам пловдив, ако има който ска да прати нещто може би тоя weekend ще хода.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #2 Отговорено 13 Февруари, 2008 колега аз искам първо да разбера мнението на адмнистраторите и на колегите за предложението ми и след това ще предложа как да се направи темата за да няма натрупване и разбъркване да олесним търсещите транспорт и предлагащите транспорт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #3 Отговорено 13 Февруари, 2008 някъде преди месец два имаше тема тук за сайт, специално направен за тази цел.Който желае нека потърси въпросния сайт, аз /лично мнение/ не смятам че има нужда от такава тема тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #4 Отговорено 13 Февруари, 2008 Предложението ми е за нашия форум защото тук се знаем така съфорумци и ще е по удобно защото аз ли4но не бих тръгнал на път с непознат 4овек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #5 Отговорено 13 Февруари, 2008 Преди време имаше подобна тема във форума, но потъна от самосебе си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове