Jump to content
Guest purkinie

Проблем , Габаритите НЕ МОГА ДА ГИ ИЗГАСЯ!

Recommended Posts

Guest purkinie

Как стана: едновременно гася двигателя с едната ръка , а с другата връткам светлините за да ги изгася . От този момент нататък вече НЕ МОГА да изгася габаритите - те са постоянно включени ( на лостчето единствено не работи тази функция , като мигачи , къси и дълги светлини работят перфектно)?Някой да се е сблъсквал с такъв проблем ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev

Колега, взимай мултицета и давай по веригата отзад на пред. Габаритите не би трябвало да са през реле, иначе веднага бих го обвинил. Разглобяване на механизма на ключа би дало светлина по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest purkinie

Проблема е отстранен :huh: Оказа се , че след махането на двата бу6она за дълги светлини ( двата бяха по 10А ) и пауза от около 1 минута , и поставянето им на мястото им и вси4ко се оправи! Не знам къде е била причината , но на всеки може да му се случи и по този начин може да се оправи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се чуди мен оня ден алармата ме остави отвънка. самозаключи се докато колата работеше. това ми става само при отворен багажник и специален ритуал от други обстоятелства. и забележи, не се задейства, само щракна централното и колата остана да работи. да не те работи и тебе нещо алармата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алармата ми работи добре за сега (да не викам дявола ). Обяснявам си го с това , че много рязко врътнах лостчето като едновременно с това изгасих колата - явно е станало неочаквано добра комбинация за габаритите , които и така не изгаснаха? Явно трябваше да се "рестарира" с махането на бушоните и за сега все едно нищо не е ставало?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами тя и моята работи добре, само дето и открих бъг :huh: То по принцип алармата е единственото друго устройство с памет, освен компютъра на колата, което може да се "ошашка" от такива "непредвидени" събития.Finite State MachineP.S. е верно може сега да има още 1-2 умни модула като ABS и SRS например, ама те не са писани в Индия или Китай за 1 седмица :huh:

Редактирано от gin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...