ZaRRicK 330 #1 Публикувано 10 Февруари, 2008 (Редактирано) Ми не знам, свинските опашки са мн ефективни за придържане, ако тасовете са хубави, или не се закрепят добре, или го е страх да не ги забърше някой.. Едва ли може да се нарече тунинг. По скоро човека е търсил функционалност. Колкото до тазовете , не знам какво е твоето разбиране за "някакви".П.С. Не знаех, че Хондите се продават само на заклети и доказани фенове, и то само с покани. Само за коли като Енцо, Вейрон и още няколко други съм чувал че компаниите могат да си го позволят. Според мен е добре че човека се е спрял на Хонда. било то фен или не. Факта че я е избрал пред марките, изброени от колегата, издигнати на пиедестал в БГ само може да ни радва. Редактирано 10 Февруари, 2008 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 10 Февруари, 2008 Само с оригинални тасове на Нонда няма нужда от свински опашки, защото те се държат от пластмасови втулки на гайките Всичко друго трябва да се захваща със свински опашки за да не пада от дупките или против съседи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #3 Отговорено 10 Февруари, 2008 Вслушайте се в гласа на Ал капоне, прав е. Всички такива джунджурии, които не са запланувани да се слагат на хонда, се закрепят за хондата както е най-функционално. Светещите диодчета на чистачките - с канаколит, например, неоригиналните тасове - със свински опашки. Един вид "Кой как се урЕди..."П.П. т а С о в е, колеги, таСове, колите нямат таЗ, ние хората, имаме, ама не и колите Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #4 Отговорено 11 Февруари, 2008 Ха-ха,и тая тема е за Оскар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #5 Отговорено 11 Февруари, 2008 Не е за оскар, а за кошчето направо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #6 Отговорено 11 Февруари, 2008 Какво смятате за собственика на този автомобил които явно е решил да прибегне до първия си тунинг собственотъчно като е сложил някакви тазове и ги е хванал СЪС свински опашкиСКРЪНДЗИ ! Аз продавах до ония дни няколко комплекта оригинални тасове, по 40лв комплекта бяха и повечето им се мръщиха че били скъпи уж... явно хората сбират за море и не им се дават пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #7 Отговорено 11 Февруари, 2008 Това със свинските опашки си е добре позната практика. 90% от килите в София са си така. Не че крадците например ще се спрат от свинските опашки, но наркоманчетата може и да не успеят да ги цапнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове