spear 0 #1 Публикувано 10 Февруари, 2008 Не може да се търси ако въведа само 3 букви, например CRV.Знам, че от админ панела на форума има опция за мин/макс символи и сега е предполагам на дефолт 4 символа.Ако е възможно админите да го сетнат на 2 символа, че сега е много трудно да се отсеят темите относно даден модел автомобил.Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 10 Февруари, 2008 Не може да се търси ако въведа само 3 букви, например CRV.Знам, че от админ панела на форума има опция за мин/макс символи и сега е предполагам на дефолт 4 символа.Ако е възможно админите да го сетнат на 2 символа, че сега е много трудно да се отсеят темите относно даден модел автомобил.Благодаря !Пробвай с " CRV* " Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spear 0 #3 Отговорено 11 Февруари, 2008 що го предлагаш като знаеш че не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 14 Февруари, 2008 що го предлагаш като знаеш че не става При мене стана Търсих EPC , написах после EPC* и ми изкара резултати А сега ти предлагам да пробваш и с C-RV или беше CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #5 Отговорено 14 Февруари, 2008 (Редактирано) Ами ТОЯ трик знаете ли го. ;)p.s. Tino, джипарата се пише CR-V. Редактирано 14 Февруари, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest spear #6 Отговорено 14 Февруари, 2008 хмм, сега взе че стана с CRV*. Вземам си думите назад и се извинявам А с гугъл го знам номера, но той ти вади само индексираните страници. Новото го няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове