Еди Ведър 135 #1 Публикувано 9 Февруари, 2008 (Редактирано) бе я не се занимавай с глупости ве човек с прост човек не може да се говори та камо ли да се спори ....колко човека до мен са се подигравали за Хондата ама те си говорят за ремонти,части и реглажи високи разходи пък аз си карам колата и само наливам бенз Редактирано 9 Февруари, 2008 от Еди Ведър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #2 Отговорено 9 Февруари, 2008 Здрасти колега... Написал си, като заглавие "колегиалност"... лично аз попрегледах темата отгоре отгоре и според мен в повечето от постовете си се заяждаш с ентусиастите... това според мен не е много колегиално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #3 Отговорено 9 Февруари, 2008 На мен ми е интересно каква точно помощ искаш?Имаше само едно изказване за Honda, за което е толкова незначително в сравнение с това, което съм чела по други форуми ... "той господ не те е опазил като си купувал хондата..та са 6е те опазва...."Та тук ми се струва по - скоро лично, отколкото нещо друго ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #4 Отговорено 9 Февруари, 2008 Аз мисля че заяждането което тече помежду вас в случая меко казано "мерене на пишки", по никакъв начин не се виждам аз да се намесвам с мойта! Сори пич ама наистина им се "дървиш" и те хората кода правят и те така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #5 Отговорено 9 Февруари, 2008 Не виждам за каква помощ става на въпрос.Определено ти сам си започнал, меко казано си ги предизвикал.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #6 Отговорено 9 Февруари, 2008 ами аз ще ви кажа какво е това... това е да искаш да те уважават хора които не понзава, няма да се запознаеш с тях пък камоли да се видите... такаче не се занимавай с глупости.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #7 Отговорено 9 Февруари, 2008 Ако бе мирно седяло - не би чудо видяло. Смятам че ме разбра колега . Ако не се беше заяждал с хората безпричина , не биха ти отговорили така. Много полезен съвет ти е дал един от него форум "епа гле са каво да ти кажа или не влизай тука или се премсти в софя да живее6 за да не се срамува6 4е си от-кн така4е ние продължаваме с на6ето твор4ество... а относно твойте 4увства каквоте обзема тва вкаъ6ти тука няма кой да ти помогне...п,п поздрави !"Както ти каза Еди Ведър не лесно да се говори с прости хора още по-малко да спориш с тях. Друг е въпроса , че те може би не са прости , ами имате различни виждания и схващания по една и съща тема и от там идват дразгите ви Нищо лично , ама там където двама си мерят пишките , не си подлагай гъза. С Поздрав Яшо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #8 Отговорено 9 Февруари, 2008 Мдам, колегата Яшо е прав. Както се казваше в един детски анекдот - не ставай и ти трети. Заяждал си се с прости хора, или айде да не използваме толкова тежки думи, нека кажем фанатизирани хора, и те са ти отвърнали както си му е реда. Каквото повикало, такова се обадило Нищо лично , ама там където двама си мерят пишките , не си подлагай гъза.С Поздрав Вълничката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #9 Отговорено 9 Февруари, 2008 (Редактирано) Пичове, ще стана битов алкохолик Това е най-най-нищожното нещо, което мога да направя, когато съм употребявал алкохол ама това вино. Малеййййй...Извинете, че ви занимавах с мойте простащини, но съм такъв и ще ме търпите нали? Сега съм напълно трезвен!Обичам да се бия, особенно когато съм пиян Както и да е, признавам вината си. Модераторите да изтрият темата, ако пък не, нека остане за назидание да не пия в домашни условия повече, така и така свърши този еликсир... Една седмица го мъча ама тия дни малко наваксах Поздрави момчета! И...не ви се сърда, напротив! Прави сте! ПП. Една бърза редакция!По принцип не пия! Да не останете с лоши впечатления. Спортист съм Редактирано 9 Февруари, 2008 от Sonse Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #10 Отговорено 10 Февруари, 2008 и един приятелски съвет от мене - не влизай в ТунингБГ, това е просто един форум за заяждане, мерене на (къси) пиш.... , 80% са некви 12-13г хлапенца, които се повдигат там на пръсти да изглеждат големи и умни, а се возят в колите на татковците си на задната седалка още, поради ненавършени 14 и надничайки през рамото му запомнят някой и друг технически израз, който после гордо подхвърлят в прословутия форум на отворените. Останалите 20% са уличните "рейсърчета" с голф1,2, Кадет и още няколко станали нарицателни марки 20-30годишни автомобили, ползвани обикновенно като учебни в семейството им, за които често дават ужасни кадри във вечерните новини на ефирните ТВ. Аз въпреки че бях във така нареченият им "ВИП"-форум, не съм влизал с години там и бъди сигурен, че НИЩО не съм загубил от това. Съжалявам, че може и да се обидят някои членуващи и сега в този форум, но просто изказах мнение и личните си впечатления за него, понеже съм един от десетината първи участници там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #11 Отговорено 10 Февруари, 2008 (Редактирано) Майната е напълно прав,не си струва да се ядосваш от задявките на такива бедни душици.На някои от вас мога да съм батко,а на някои мога да бъда син,но знам едно......Никой не може да помогне на 4овек,който не иска сам да си помогне.Ти си им дал съвет,но те си знаят своето.Карай си Хондето и не обръщай внимание на такива хора.В моята фамилия,горд съм да го кажа-вси4ки карат Хонди по моя вина.......общо пет броя......за което вси4ки са ми благодарни.Е,аз съм помогнал на когото трябва......,дано си ме разбрал правилно Редактирано 10 Февруари, 2008 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GTI-8V 0 #12 Отговорено 11 Февруари, 2008 Обичам да се бия, особенно когато съм пиян а викаш на другите че са прости?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #13 Отговорено 11 Февруари, 2008 (Редактирано) Обичам да се бия, особенно когато съм пиян а викаш на другите че са прости?? Съжалявам, такава ми е работата А най-точно казано е, че ми се иска да се бия, когато съм пиян ама не съм длъжен да ти се обяснявам. Слабо ме интересува мнението ти, пък и не си спомням да съм нарекъл някого по този начин...Има една техника: Ескиваж, ескиваж, десен в скъсена дистанция ниско, ляв по същия начин и дясно круше в главата и прикриване с рамо от контра удар. Ех тоя бокс, любим ми е Охрана Редактирано 11 Февруари, 2008 от Sonse Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #14 Отговорено 11 Февруари, 2008 (Редактирано) Стига, бе, готин. Защо се самонадъхваш и чак за бой говориш Спокойно, всичко е загубено в оная тема в тунинг.бг.Гледай си кефа с Хондата и да не ти пука за мнението на другите. Нали ти имаш Хонда-те нямат Редактирано 11 Февруари, 2008 от Slayer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове