Jump to content
Guest Rocko

лепене на кристал към метал?

Recommended Posts

Guest Rocko

колеги имам следния въпрос,налагами се да лепя полускъпоценен камък към метал(казвам метал защото не съм сигурен дали е сребро или нещо подобно).това е бижу което купих на жена ми,но падна едно от камачетата Сваровски,едвам сме го намерили това нещенце ;) ходих да го лепят в магазина от където съм го купувал,залепиха го НО онзи ден пак падна.Някой ако има идея с какво да го залепя та да ми е мирна главата,че казано честно не ми се губят една купа пари заради калпаво залепяне.Благодарности:P

Редактирано от Rocko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега,ако иска6,пробвай с "poxipol"-прозра4ен!става!аз сам лепил с него доста такива джунджурийки! гаранция,4е няма да падне!става бетон!:P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_lv

ами един приятел е дистрибутор на всички лепила на бизон и ако искаш пиши ми в скайп: minigonzo и ще ти дам каталога и ще видиш какво точно ти върши работа, пък и отстъпка ще има като за наши хора :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поксипола е най-големия боклук, бизона лепи всичко със всичко и държи 100кг/мм2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NASAKOTO.YAKATA
:) Поксипола е най рекламираният боклук, нагрей го малко и гледай какво става.Ако кухината в метала пасва добре и няма много голяма фуга с кристала пробвай течност против развиване на резби. Аз ползвам на локтайт 270 с висока якост. Болтове се късат ако реша да ги развия. Трябва да почакаш обаче повечко докато полимеризира - в зависимост от фугата и няколко дена, освен ако не използваш активатор. Доброто почистване е задължително както с сещаш. Принципа е същият както при моментните лепила, но е много по културно.Може да направиш и друго - обади се на някой представител на локтайт или 3М, кажи му какъв е проблема и може от мострите дето разнасят в куфара да ти реши проблема. Дори и като не купуваш сега ти вече ти си потенциален клиент :) Редактирано от NASAKOTO.YAKATA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко ще се отклоня от темата,топката на скоростния лост ми се откачи и реших да я залепя с покси пол вчера ми остана в ръцете покси пола грам не държи ама грам по добре с канаколит не съм сигурен за името дали така беше с сигурност

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами ако на някой му триябват лепила ако иска да се свърже с мен аз ще ви ги оредя на цени каквито излизат от фирмата бизон и мога да ви кажа че лепилата са можеби най-добрите заедно със хенкел, които ги има на българския пазар...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondajapan

оооооооооооо...6те ме изядете с този "poxipol" :) зна4и със едно авер4е се мъ4ихме да му залепим огледалото за обратно виждане(бе6е се отлепило) което е на предния прозорец на колата..!пробвахме със какви ли не лепила,дори и със локтайт,уж специален за такива не6та(със разните му там мрежи4ки и т.н.)ама греда-не става и не става!и познайте какво...!?залепи се с този толкова оплюван "poxipol"ве4е три години стои там като бетонирано това огледало..!по принцип,майката на "poxipola"е да се разбъркат хубаво двете смески, в противен слу4аи,наистина не става за ни6то!мога да се обоснова със о6те примери,ама 6те се отклоня доста от темата и 6те ме бият ве4е,сигурно! :) поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...