hangman_real 0 #1 Публикувано 3 Февруари, 2008 бихте ли ми казали къде изработват добавки към брони, прагове и тн. Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #2 Отговорено 3 Февруари, 2008 бихте ли ми казали къде изработват добавки към брони, прагове и тн. Мерсипри Оги ,DEVIL TUNING ама това е в София а като гледам ти си от В.Търново така ,че малко като чели ще ти е далеч . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #3 Отговорено 4 Февруари, 2008 В Сливен също има доста фирми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hangman_real #4 Отговорено 4 Февруари, 2008 и по интернет има доста модели ako може линк, ще съм то много глагодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #5 Отговорено 4 Февруари, 2008 (Редактирано) утре ще съм по свободен и ще ти потърся но ти се интересувай колко пара е тук за да не ти дойде същатата работа ! Редактирано 4 Февруари, 2008 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #6 Отговорено 29 Април, 2009 и аз имам нужда от координатите на Сливенските чичковци ... разбрах че там имало доста добри ... благодарско ако някои даде координати ... и сайтове ако имат нема да е зле ... предварително благодаря !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #7 Отговорено 1 Май, 2009 и аз имам нужда от координатите на Сливенските чичковци ... разбрах че там имало доста добри ... благодарско ако някои даде координати ... и сайтове ако имат нема да е зле ... предварително благодаря Ела до Сливен и ще те разведа.Адресите не ги знам.Ще идем на място има избор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blero 1 #8 Отговорено 1 Май, 2009 и аз имам нужда от координатите на Сливенските чичковци ... разбрах че там имало доста добри ... благодарско ако някои даде координати ... и сайтове ако имат нема да е зле ... предварително благодаря Ела до Сливен и ще те разведа.Адресите не ги знам.Ще идем на място има избор. това ще е много яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #9 Отговорено 2 Май, 2009 В Сливен съм бил няколко пъти и всеки път се убеждавам че има някъде там добър майсотр ,защото найситна колите там са направени качественно. Има и не чак толкова хубави ,но това беше заради лошия избор на брони прагова и т.н.**Съветвам те да се раходиш до там ,поне аз така бих направил все пак колата трябва да има прави линий. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #10 Отговорено 10 Май, 2009 Колега,за Сливен и аз съм чул.Мой колега им разработва сайт в момента.Ще ти пратя скоро точен имейл адрес и координати.Много са коректни и работят с желание.Прщаш им снимка с желания модел и те действат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #11 Отговорено 10 Май, 2009 (Редактирано) www.tolytuning.com-ей го сайта,квото ти хареса ако отидеш на място се пригажда за твоята кола.при преправяне на броня от една марка кола на друга,цените са малко повисоки от тези,но пък може да си харесаш модел,който не е точно за твойта и да ти го преправят. Редактирано 10 Май, 2009 от pitbuls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPAI 8 #12 Отговорено 11 Май, 2009 www.poison-tuning.hit.bg,това е сайта ,Радостин или Илко,казвате ,че Деян ви праща ,доста са добри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djmmm 0 #13 Отговорено 16 Май, 2009 и аз съм заинтересаван, а и ми е мн близо!а скъпо ли работят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове