Jump to content
Guest civic 1994

как да махна лепенката Civic

Recommended Posts

Guest civic 1994

Здравейте на всички. Мисля , че тази тема не сме я разисквали. нес се сблъсках с проблема за лепенките. Купих си емблемка Civic и реших да махна старата лепенка. какво ли не я правих, нищо не стана. Случайно някой да знае начин да се махне без да се нарани боята. Благодаря ви предварително!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде бе хора никой ли не се е сблъсквал с този проблем. Моля ви отговорете, че не мога да я гледам тази лепенка. Тя ми е като цирей?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е лепенката? Просто стикер или...?Ако е стикер, просто леко го нагрей с пистолет за топъл въздух, ама съвсем леко и се отлепва без проблем, без да нараняваш боята!!!Ако са релефни букви съвсем леко с макетно ножче и после само двойно лепещото се почиства.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако щете вярвайте, ама аз я изшкурих и от горе пръснах боя с номера и лак и заспа :ebanjeee:В София на едно място правят боя по немера в спрей и върши цудесна работа за дребни детайли...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен 1 чайка ми насра предния капак ка да измия лайното,моля споделете.............Ебати темите ебати и 4удотоУдарете ми някъв бан да не мога да пи6а 5 месеца 4е ве4е не се трае

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен темата ми изглеждаше смешна, ама хайде да му отговоря. :plane::angry::blink::tooth::cool: Dragi4, премести се в друг град където няма чайки. Зарежи тая Варна :ebanjeee:П.С. Не може да ти слагаме БАН и да не пишеш, кой ще ни поддържа с части и разни глезотий??? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...