Jump to content
Iskra84

проблем с ангренажния ремък

Recommended Posts

Здравейте на всички. Търсих из предни топици нещо свързано с тоази проблем който имам, но не намерих нищо. Ако все пак го има някъде обяснено извинете ме че се повтарям. Та проблемът е че когато колата ми загрее ангренажния ремък почва да бие в страни. Първоначално ми казаха че е от демферната шайба на ремъка (износени уплътнители). Изпратиха я в турция да я рециклират. Върнаха я, слойиха я, но проблемът си остава. Ако някой се е сблъсквал с това или пък има идея от какво може да е това биене в страни, моля да помогне.Благодаря предварително :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

когато колата ми загрее ангренажния ремък почва да бие в страниТе тва го чувам за първи път-кво общо има денферната шаиба.Я кажи ква ти е колата-та да кажем и ние къде ти е болката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори тогава че съм написала (явно) някаква простотия, но този койот се е заел да ми оправя колата така обясни или може и да не съм разбрала аз правилно. Единственото кото разбрах е че тази шайба се отклонява в страни а за нея е закрепен някакав ремък. Колата е Civic мотора е D16Y2.Извинявам се отново ако пиша пак глупости.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата ти удряна ли е?Ако е да, веруятно шайбата на разпределителния вал има съвсем леко аксиално изкривяване в следствие на удара и като загрее и се разшири ,започва да закача леко от вътрешната страна на ангренажния капак.Почти съм сигурен, че това ти е проблема така, че мога да разчитам на черпявка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви момчета. Сега малко картинката ми се изясни. Утре ще проверя какво става. А относно колата- мисля че не е удряна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен пък ми мирише на хлабав ремък, тоест, сложен грешен по-дълъг ремък и оттам обтегача не може да си свърши работата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Slayer

на мен пък ми мирише на хлабав ремък, тоест, сложен грешен по-дълъг ремък и оттам обтегача не може да си свърши работата.

Същото ми го бяха направили едни "майстори" :angry: на старата кола и симптомите бяха същите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...