MadOne 1 #1 Публикувано 2 Февруари, 2008 Здравейте колеги. Преди месец ми се наложи смяна на горивна помпа и от тогава колата е в идеално здраве не прави проблеми на мени обороти върви нормално. Онзи ден като реших да я настъпя и след като блезе на 2ра скорост в 5500 оборота лампата на чека светна. Спрях извадих бушночето за да изтрия грешките и запалих колата. При контакт чека светна и изгасна но след като запалих колата след около 4-5 скудни чека светна на празен ход и не изгасва, а колата нито мени обороти нито държи високи обороти.... като окусих буксата за диагностика ми изкара грешки: 1, 3, 7, 41 и 43...Моля ако някой има идея как да преборя проблема да помага ще съм много благодарен. Колата е Хонда Сивик 5та генерация хечбек Д16з6 двигател.Благодаря предварително. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #2 Отговорено 2 Февруари, 2008 човече...... те останаха само няколко кода които ги няма при теб... между другото, защо си си разменил куплунзите на МАП-а и ТПС-а? не бе бъзикам се, ама погледни наистина дали не са разменени.толкова кодове само от сменена помпа не може да стане. Просто не е възможно. Помисли какво сте пипали и какво сте забравили да включите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MadOne 1 #3 Отговорено 2 Февруари, 2008 Аз ако бях там като сменяха помпата...Незнам какво са пипали а като огледах нямаше нищо разкачено. Направо много яко ме изненадаха толкова много грешки. Май ще мина през майстора да видим къде какво е пипано.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #4 Отговорено 2 Февруари, 2008 да, определено си за майстор, който просто да огледа куплунзите и т.н. защото нещо съвсем не е наред.Кажи му да погледне кабелите на помпата и ако са добавяни кабели, да провери какво е правено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове